Mroxer Opublikowano 27 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2019 Nick: MroxerNick oskarżonego: Kostek*Opis sytuacji: Podczas zabawy One in the chamber zostałem zeslayowany przez Kostka z powodu nie pójścia przed cele. Nie było by żadnego problemu, gdyby nie to, że żyły jeszcze 3 osoby, a regulamin zabaw z serwera Jailbreak jasno mówi, że: "5. Jeżeli zostaną ostatnie 2 osoby mają one obowiązek udać się przed cele i stoczyć ostateczny pojedynek." Dlatego według mnie slay był bezpodstawny. Chciałbym również dodać, że inny żywy więzień(❤rajek1910❤), który w tym samym czasie nie przebywał przed celami nie został zgładzony, więc oskarżony admin dopuścił się również faworyzacji innego gracza. Serwer: JailbreakDowody: demo z mapy jb_nm_kistroll_b1b około godziny 15:34 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kostek* Opublikowano 27 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2019 (edytowane) Eh, kolejny. Rajek z kimś tam miał sojusz A Ty mimo moich upomnien nie poszedłeś przed cele więc dostałeś slaya... Gdy Cię upominalem to rajek był przed celami dopiero jak dostałeś slaya to sobie poszedł stoczyć pojedynek A D na deagle z kolegą... Edytowane 27 Lipca 2019 przez Kostek* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DoM3Lelele Opublikowano 27 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2019 Zgadzam sie z Kostkiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mroxer Opublikowano 27 Lipca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2019 (edytowane) Co do pierwszej sytuacji Skoro 3 osoby były żywe to według regulaminu nie miałeś prawa mnie zeslayować. Ty zamiast to zrozumieć wymyślasz sobie jakieś własne zasady, że 2 osoby w sojuszu magicznie zamieniają się w 1 osobę. Podsumowując, potwierdziłeś, że zgładziłeś mnie podczas gdy w grze żywe były jeszcze 3 osoby, także ta sprawa jest już rozwiązana . Co do drugiego oskarżenia Kłamiesz panie adminie Na demku dokładnie widać, że rajek nie był przed celami już 40s przed moją śmiercią i zwiedzał mapę, aż do momentu w którym mnie zgładziłeś. Rejek wrócił na pojedynek przed cele dopiero kilka sekund po mojej śmierci, także to co napisałeś w ogóle nie trzyma się kupy. Wygląda na to, że druga akcja również musi zostać rozstrzygnięta na twoją niekorzyść Kończąc moją wypowiedź, chciałbym powiedzieć, że nie nadajesz się na stanowisko administratora, ponieważ nie stosujesz się do regulaminu, faworyzujesz innych graczy, podajesz nieprawdziwe informację pod skargą oraz nie potrafisz przyznać się do winy. Następnym razem skoro chcesz być taki pewny siebie w tym co piszesz, to zastanów się kilka razy czy aby na pewno masz rację Pozdrawiam i życzę dobrej nocy Edytowane 27 Lipca 2019 przez Mroxer 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
7days Opublikowano 28 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2019 (edytowane) 10 godzin temu, Mroxer napisał: Co do pierwszej sytuacji To się mylisz Odkąd pamiętam na serwerze była niepisana zasada że sojusz traktuje się jako jedna osoba w takich sytuacjach (miało być to dodane do regulaminu podobno ) Każdy administrator postąpił by tak samo Często grasz na serwerze więc napewno o tym wiesz Co do tej faworyzacji to niech @ SK4N3Rzadecyduje Również pozdrawiam i życzę miłego dnia @edit @Mroxertak wiem, to był sarkazm Bardzo dobrze zdaje sobie sprawę z tego że taka zasada nie obowiązuje Natomiast bronię admina tym, że na serwerze się to przyjęło i to nie jest tylko jego błąd, każdy administrator tego serwera zrobił by to samo Myślę że temat został wyczerpany, czekamy na odpowiedź rangi wyższej Edytowane 28 Lipca 2019 przez Siedem_dni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mroxer Opublikowano 28 Lipca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2019 @ Siedem_dni Nie, nie gram często na serwerze. Możesz sobie sprawdzić moje gt 😆 A co do tego, że macie jakieś wymyślone zasady to mnie jako zwykłego gracza nie za bardzo to obchodzi. Skoro nie ma takiej zasady w regulaminie, to nie obowiązuje. Skoro tak wam zależy na tym, żeby sojusz miał jeszcze łatwiej to możecie sobie dodać taki punkt do regulaminu, ale tak jak napisałem aktualnie go nie ma, więc nie obowiązuje ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SK4N3R Opublikowano 28 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2019 @Mroxerma absolutną rację i nie ma co do tego żadnej wątpliwości- jeśli nie ma czegoś zapisanego w regulaminie, to to coś po prostu nie obowiązuje. jedyne co możemy zrobić w tej sytuacji to przeprosić Cię za zaistniałą sytuację i nasze niedopatrzenie (kiedyś był taki zapis w regulaminie i każdy stosował się do niego. niestety przy zmianie regulaminu, punkt został najprawdopodobniej pominięty i nikt nie zauważył tej zmiany). byłbym niesprawiedliwy, gdyby @Kostek*dostał karę za to, skoro każdy admin postąpiłby ta samo. admin natomiast dostaje pouczenie za drugą sytuację, w której nie zgładził rajka szukającego mroxera. jeśli na serwerze jest admin, to on ma dopilnować tego, żeby dwie ostatnie osoby znalazły się przed celami, a nie pozwalać jednej z osób szukać drugiej. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SK4N3R Opublikowano 28 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2019 Skarga została przyjęta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi