BandzioR. Opublikowano 26 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2019 Nick: (Na jakim siedzisz na serwerze) Windows Wiek:16 Dlaczego ja mam otrzymać admina?: (Przekonaj nas, że jesteś odpowiednim kandydatem):Jest bardzo mało adminów na ts3 liczba rozmawiająch rośnie na serwerze chciałbym pomóc ogarnąć wszystkie problemy na serwerze. Doświadczenie w adminowaniu: (Jaki czas się tym zajmujesz itp.) to będzie mój 2 raz Mikrofon:(Tak/Nie)tak, nie wiem czy mutacja ale Bonio mówił że nie mam piszczacego glosu Steam:https://steamcommunity.com/id/Konopie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kopek Opublikowano 26 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2019 Sorki ale schmidt lepszy NIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nitrek Opublikowano 27 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2019 Tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shary Opublikowano 28 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2019 ta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makson Opublikowano 28 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2019 Sr ale NOPE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Secret_Service Opublikowano 28 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2019 Aplikacja została odrzucona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi