SkosnyFabian Opublikowano 24 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2019 Nick: skośny fabian Nick admina: Kostek Długość bana: 30 Data i godzina: 07/24/2019 22:35 Serwer: JB Powód bana:Prowokujesz, ostrzegałem.. Mapa: jb_facebook Opis sytuacji :dostałem ct bana za nic! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciosek Opublikowano 24 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2019 Wiem że robię spam ale chce koledze pomóc😉 Nie odwoluj się od tak krótkich banów ponieważ zanim sprawa będzie rozwiązana, ban minie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkosnyFabian Opublikowano 24 Lipca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2019 @ Ciosekmoże i tak ale nie chce żeby ta sytuacja sie powtórzyła! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SchMidT Opublikowano 24 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2019 Ban minął. Sprawa została wyjaśniona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi