Skocz do zawartości

[Odrzucone] Podanie

Udostępnij

Deriv

Rekomendowane odpowiedzi

Nick: JoкeR

Imię: Marcin

Doświadczenie w moderatorowaniu: Niestety nigdy nie miałem okazji pełnić roli moderatora, związek z moderacją miałem jedynie jako Major Admin Serwera w dziale Areny 1vs1#1 na starym oraz obecnym forum.

Ile czasu poświęcam forum dziennie: Bardzo trudno jest mi to określić, po prostu co jakiś czas (dosyć często) wchodzę na forum sprawdzić czy są jakieś nowe tematy, posty, ewentualnie wiadomości prywatne.

Coś o sobie: Mam na imię Marcin, mam 15 lat oraz pochodzę z okolic Częstochowy. Staram się być jak najbardziej obiektywny, dążę do wykonywania najlepiej jak potrafię wszystkich moich obowiązków. Nie jestem jednak osobą która cały dzień siedzi w domu. Pewnie wiele osób się zdziwi ale w wakacje gram na komputerze żadziej niż w roku szkolnym, co oczywiście nie oznacza, że nie jestem aktywny w wakacje. Chciałbym pełnić rolę moderatora, ponieważ jestem aktywny na forum, spełniam wymagania i wydaje mi się, że jestem dobrym kandydatem. 

Co zrobiłeś dla ArenySkilla: Aktualnie jestem Major Adminem Serwera Arena 1vs1#1 i donatorem, byłem również adminem serwerów: Call of Duty oraz Deathrun v1

Kontakt: forum, steam, discord (JoкeR#5320) 

Nie mam za dużego pola do popisu, bo znam Ciebie zapewne tak „bardzo” jak ty znasz mnie, ale z tego co trochę widzę twoje wpisy i po podaniu wnioskuję, że tragiczny w tym co robisz to (chyba) nie jesteś, ale powiedz mi, po co mi wiedzieć ile masz lat rocznikowo.. Jestem na TAK.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności