Deriv Opublikowano 17 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2019 Nick: JoкeR Imię: Marcin Wiek: 15 (rocznikowo 16) Doświadczenie w moderatorowaniu: Niestety nigdy nie miałem okazji pełnić roli moderatora, związek z moderacją miałem jedynie jako Major Admin Serwera w dziale Areny 1vs1#1 na starym oraz obecnym forum. Ile czasu poświęcam forum dziennie: Bardzo trudno jest mi to określić, po prostu co jakiś czas (dosyć często) wchodzę na forum sprawdzić czy są jakieś nowe tematy, posty, ewentualnie wiadomości prywatne. Coś o sobie: Mam na imię Marcin, mam 15 lat oraz pochodzę z okolic Częstochowy. Staram się być jak najbardziej obiektywny, dążę do wykonywania najlepiej jak potrafię wszystkich moich obowiązków. Nie jestem jednak osobą która cały dzień siedzi w domu. Pewnie wiele osób się zdziwi ale w wakacje gram na komputerze żadziej niż w roku szkolnym, co oczywiście nie oznacza, że nie jestem aktywny w wakacje. Chciałbym pełnić rolę moderatora, ponieważ jestem aktywny na forum, spełniam wymagania i wydaje mi się, że jestem dobrym kandydatem. Co zrobiłeś dla ArenySkilla: Aktualnie jestem Major Adminem Serwera Arena 1vs1#1 i donatorem, byłem również adminem serwerów: Call of Duty oraz Deathrun v1 Kontakt: forum, steam, discord (JoкeR#5320) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koncu Opublikowano 18 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2019 Nie za często widzę twoją aktywność na forum, ale mogę się mylić, na TAK! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tosiek Opublikowano 18 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2019 Nie mam za dużego pola do popisu, bo znam Ciebie zapewne tak „bardzo” jak ty znasz mnie, ale z tego co trochę widzę twoje wpisy i po podaniu wnioskuję, że tragiczny w tym co robisz to (chyba) nie jesteś, ale powiedz mi, po co mi wiedzieć ile masz lat rocznikowo.. Jestem na TAK. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TiFu Opublikowano 18 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2019 Na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SK4N3R Opublikowano 18 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2019 Inna osoba wśród osób ubiegających się o moderatora ma większe predyspozycje do pełnienia tej funkcji . Jestem na NIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kapi. Opublikowano 18 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2019 Jestem na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gawron Opublikowano 18 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2019 Jestem na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
easyy Opublikowano 18 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2019 Chłopak się stara Jestem ja Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Punio Opublikowano 18 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2019 Jestem na tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
illusion666 Opublikowano 18 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2019 Przykro mi .. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
illusion666 Opublikowano 18 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2019 Aplikacja została odrzucona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi