4RCH13 Opublikowano 14 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2019 Nick : Wajrancik Nick oskarżonego : Detektyw Pikachu Powod : Podczas rozgrywanej rundy prowadzonej przez brogio który wydal polecenie bezruch na markerze i gdy się uleczyłem zabil mnie i się smial, brogio poszedł na mape tzw. kolorki tylko w innej wersji wlaczyl te kolorki zrobil kolejne 3 freekille z których się smial\ Dowod: demko godzina 19:10 mapa - jb_prison_architect_v1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOKRZYSPL Opublikowano 14 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2019 Potwierdzam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brogiospoko Opublikowano 14 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2019 To jest w mojej skardze wszystko moim zdaniem do kosza 😜 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SK4N3R Opublikowano 14 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2019 w tej skardze będzie werdykt: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SK4N3R Opublikowano 14 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2019 Sprawa została wyjaśniona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RuteK Opublikowano 6 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2020 Temat został przeniesiony do kosza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi