Kropka Opublikowano 12 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2019 Nick: Kropka Usługa: Mutanta na 30 dni Data nabycia: 11.07.2019 Serwer: cs 1.6 deathrun v1 Sposób płatności: sms Rodzaj sklepu: u administratora Opis problemu: kupiłem wczoraj klasę premium i nadal jej nie mam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zasłużony Avgariat Opublikowano 12 Lipca 2019 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2019 Napisz proszę u kogo konkretnie kupiłeś usługę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kropka Opublikowano 12 Lipca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2019 Kupiłem normalnie na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zasłużony Avgariat Opublikowano 12 Lipca 2019 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2019 Zakupiłeś usługę na nick "Krokpa". Poprawiłem na "Kropka", więc usługa powinna już działać poprawnie. Sprawa została wyjaśniona. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi