Skocz do zawartości

[Odrzucona]skarga na admina

Udostępnij

BandzioR.

Rekomendowane odpowiedzi

@ CSOMANIAK jako admin nie powienies wogole dostac bana, rozumiem, ze przypadkiem ale ten gracz co miał go finalnie dostac zostal bez kary, mimo tego iz byles na serwerze ty jak i gamer, ktos powinien mu dac z amxlast'a

Juz nie mowie o tym, ze poszlo na tydzień a to troszke za dlugo...

@ Secret_Serviceobczaj

Edytowane przez PiKe

22 minuty temu, CSOMANIAK napisał:

Zbanowałem przypadkowo ponieważ gdy dostałem bana od *GaMeR* (* *) przestraszyłem się i dałem bana nie temu co trzeba wszystko się wyjaśniło więcej się to nie powtórzy 😶

Nadałeś mu bana przed tym jak ja cie omyłkowo zbanowałem (jakiś błąd amx czy coś) więc się głupio nie tłumacz że się wystraszyłeś. Co do mojej brawurowej akcji z banem dla maniaka do wyglądało tak że chciałem dać komuś bana (Jakiś oskar nie pamietam już nicku) wpisałem powód a ten typ wyszedł z serwera i dostał maniak nwm czemu. Jesteś 1 dzień adminem więc ja mogę ci wybaczyć, ale nie wiadomo jak to uzna nasz secret.

@ PiKeTen co miał dostać bana to jakiś random co pewnie już drugi raz nie wejdzie na serwer. TBH ja byłem zajęty z moją sprawą a po zmianie mapy jest reset amx_last :>.

Edytowane przez Vanta

31 minut temu, CSOMANIAK napisał:

Zbanowałem przypadkowo ponieważ gdy dostałem bana od *GaMeR* (* *) przestraszyłem się i dałem bana nie temu co trzeba wszystko się wyjaśniło więcej się to nie powtórzy 😶

twoje skladanie zdan, porazka. 

A i z tego co mi wiadomo klamales w podaniu nie masz 16 lat masz 14 chlopaczku.

wedlug mnie to powinien byc degrad ale poczekajmy na rangi wyzsze

@ Secret_Service

Edytowane przez BandzioR.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności