BandzioR. Opublikowano 8 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2019 Nick: BandzioR. Nick oskarżonego: |C|s|O||Maniak| Opis sytuacji:gram se na serwerze a tu nagle dostaje bana na 1h za ping adminowi chyba sie cos w glowce poprzewracalo, brak slow. Serwer: Deathrun v1 cs 1.6 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BandzioR. Opublikowano 8 Lipca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2019 link do bana: http://amxbans.arenaskilla.pl/ban_list.php?bid=5505 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiKe Opublikowano 8 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2019 chwilę mnie nie bylo... jest bot, ktory banuje za ping i wogole nie rozumiem tego co sie stalo dałem ci ub czekamy na wypowiedź @ CSOMANIAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CSOMANIAK Opublikowano 8 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2019 Zbanowałem przypadkowo ponieważ gdy dostałem bana od *GaMeR* (* *) przestraszyłem się i dałem bana nie temu co trzeba wszystko się wyjaśniło więcej się to nie powtórzy 😶 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalxxo Opublikowano 8 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2019 Pierwsze godziny roboty i juz sie wywaliles, nie wiem co mam powiedziec... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CSOMANIAK Opublikowano 8 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2019 Ehhh ten 1 dzień jest zawsze najgorszy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiKe Opublikowano 8 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2019 (edytowane) @ CSOMANIAK jako admin nie powienies wogole dostac bana, rozumiem, ze przypadkiem ale ten gracz co miał go finalnie dostac zostal bez kary, mimo tego iz byles na serwerze ty jak i gamer, ktos powinien mu dac z amxlast'a Juz nie mowie o tym, ze poszlo na tydzień a to troszke za dlugo... @ Secret_Serviceobczaj Edytowane 8 Lipca 2019 przez PiKe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CSOMANIAK Opublikowano 8 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2019 Wiem, więcej się to nie powtórzy pierwszy dzień najgorszy błąd ale z dniem będzie coraz lepiej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GaMeR Opublikowano 8 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2019 (edytowane) 22 minuty temu, CSOMANIAK napisał: Zbanowałem przypadkowo ponieważ gdy dostałem bana od *GaMeR* (* *) przestraszyłem się i dałem bana nie temu co trzeba wszystko się wyjaśniło więcej się to nie powtórzy 😶 Nadałeś mu bana przed tym jak ja cie omyłkowo zbanowałem (jakiś błąd amx czy coś) więc się głupio nie tłumacz że się wystraszyłeś. Co do mojej brawurowej akcji z banem dla maniaka do wyglądało tak że chciałem dać komuś bana (Jakiś oskar nie pamietam już nicku) wpisałem powód a ten typ wyszedł z serwera i dostał maniak nwm czemu. Jesteś 1 dzień adminem więc ja mogę ci wybaczyć, ale nie wiadomo jak to uzna nasz secret. @ PiKeTen co miał dostać bana to jakiś random co pewnie już drugi raz nie wejdzie na serwer. TBH ja byłem zajęty z moją sprawą a po zmianie mapy jest reset amx_last :>. Edytowane 8 Lipca 2019 przez Vanta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BandzioR. Opublikowano 8 Lipca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2019 (edytowane) 31 minut temu, CSOMANIAK napisał: Zbanowałem przypadkowo ponieważ gdy dostałem bana od *GaMeR* (* *) przestraszyłem się i dałem bana nie temu co trzeba wszystko się wyjaśniło więcej się to nie powtórzy 😶 twoje skladanie zdan, porazka. A i z tego co mi wiadomo klamales w podaniu nie masz 16 lat masz 14 chlopaczku. wedlug mnie to powinien byc degrad ale poczekajmy na rangi wyzsze @ Secret_Service Edytowane 8 Lipca 2019 przez BandzioR. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CSOMANIAK Opublikowano 8 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2019 Hmmm znamy się ? Osobiście czy coś? Mam 16 nw jak mam ci to udowodnić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Secret_Service Opublikowano 8 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2019 Niewinnych proszę odbanować Każdemu może się zdarzyć pomyłka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Secret_Service Opublikowano 8 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2019 Skarga została odrzucona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi