Lambuś Opublikowano 8 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2019 Nick: Lambo Wiek: 18 Dlaczego ja mam otrzymać admina?: No tak w sumie jestem na ts codziennie i to dosyć długo więc myślę że się przydam. Doświadczenie w adminowaniu: Miałem już parę razy admina na tym ts3. Mikrofon:Tak Steam: https://steamcommunity.com/id/lamboxd/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kushi Opublikowano 8 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2019 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
INVI Opublikowano 8 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2019 Na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hemoglobina Opublikowano 8 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2019 Nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
7days Opublikowano 8 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2019 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nitrek Opublikowano 8 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2019 Tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shary Opublikowano 8 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2019 ta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Natural Opublikowano 8 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2019 Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michal645 Opublikowano 8 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2019 Nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SchMidT Opublikowano 8 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2019 Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SSver Opublikowano 8 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2019 Wiesz że cię lubie NIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoKSoN Opublikowano 8 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2019 TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikt Opublikowano 8 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2019 NIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dank Opublikowano 8 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2019 nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiesio Opublikowano 8 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2019 Na Nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
easyy Opublikowano 8 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2019 NIE. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fili Opublikowano 8 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2019 niee Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Pawel Opublikowano 8 Lipca 2019 Właściciel Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2019 Aplikacja została odrzucona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi