SchMidT Opublikowano 7 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2019 Nick: SchMidT #GIVEMYSUPBACKImię: MaciejWiek: 17Doświadczenie w moderowaniu: Byłem moderatorem przez pół roku na innej sieci w 2016 roku. Pracowałem wtedy z silnikiem MYBB oraz PHPBB.Ile czasu poświęcam forum dziennie: Obecnie bardzo dużo 4-5 godzin Coś o sobie: Mam na imię Maciek. W tym roku idę do 2 klasy technikum o profilu Informatyk. Jestem bardzo łagodny z charakteru, i łatwo jest się ze mną dogadać jeżeli chodzi o różne sprawy. Moimi głównymi zainteresowaniami są jazda na rowerze (taka rekreacyjna, nie wyczynowa) oraz piłka nożna.Co zrobiłeś dla ArenySkilla: Od początku Lutego byłem Adminem na Surf-Tierze. Z biegiem czasu dołączyłem do szeregów ACT (była to moja wymarzona rola ponieważ lubiłem oceniać demka i miałem z tym spore doświadczenie), Bodajże w kwietniu zostałem Major Adminem serwera na którym zaczynałem czyli Surf-Tier. (dziękuje tu @ easyy za danie mi szansy.) Aktualnie próbuje przywrócić go do życia. Tez stosunkowo niedawno otrzymałem rolę Global Admina i myślę, że wywiązuje się z niej całkiem dobrze zważając na to, że lubię grać na serwerach najczęściej odwiedzam JB,Dry,Retaki. Niedawno też uzyskałem szansę na bycie Major Adminem Serwera Deathrun V2. Myślę, że sprawie się w tej roli tak samo dobrze jak na surfie, a rola moderatora nie będzie przeszkadzać mi czasowo ponieważ spędzam dużo czasu na forum i nie obciąży mnie pomimo tylu ról.Kontakt: Discord Teamspeak Steam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
easyy Opublikowano 7 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2019 Cytat Obecnie bardzo dużo 4-5 godzin To prawda nolife jak nic Można się z nim także łatwo dogadać, fakt Pomocny Nie denerwuje się o byle co (na razie nie miałem takiej sytuacji) JESTEM NA TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NiceOne Opublikowano 7 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2019 zdecydowanie na Tak +doskonały wiek, dojrzały +doświadczenie na stanowisku moderatora +bardzo aktywność na forum +dużo robi na rzecz serwerów cs go do tego inne rangi, a ma ich wiele widać że nie przeszkadzają mu uczestniczeniu forum więc chyba największy + Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven Opublikowano 7 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2019 +aktywność +rangi przez niego pełnione (Major dwóch serwerów) +wiek -staż na sieci, bo tylko pół roku, co dla mnie jest troszkę dużym minusem Co do doświadczenia to dla mnie niezbyt +, bo to zupełnie inne silniki, zresztą nawet jakby IPS to tutaj za bardzo nie ma się czego uczyć, wszystko jest jak na tacy. Na tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Secret_Service Opublikowano 7 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2019 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
INVI Opublikowano 7 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2019 Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiKe Opublikowano 7 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2019 póki co najlepszy kandydat imo powody upp + od siebie chciałem dodać, że miły i pomocny chłopak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikru Opublikowano 7 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2019 Dobry chłopak z niego. Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fili Opublikowano 7 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2019 tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nitrek Opublikowano 7 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2019 Jestem na TAK. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Natural Opublikowano 7 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2019 Tak +good major +wiek +Doświadczenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NTM Opublikowano 7 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2019 Jestem na tak! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dover Opublikowano 7 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2019 Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kostek* Opublikowano 7 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2019 TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shary Opublikowano 7 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2019 Może leże w szpitalu ale i tak dam ci na tak szmit Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antos Opublikowano 7 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2019 powody UP! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
illusion666 Opublikowano 7 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2019 Dam ci szanse bo widzę że jesteś nieliczną osoba która chce coś robić i robi to . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
illusion666 Opublikowano 7 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2019 Aplikant został przyjęty na stanowisko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi