Skocz do zawartości

[Przyjęte] Podanie na Poczatkującego Moderatora

Udostępnij

SchMidT

Rekomendowane odpowiedzi

Nick: SchMidT #GIVEMYSUPBACK
Imię: Maciej
Doświadczenie w moderowaniu: Byłem moderatorem przez pół roku na innej sieci w 2016 roku. Pracowałem wtedy z silnikiem MYBB oraz PHPBB.
Ile czasu poświęcam forum dziennie: Obecnie bardzo dużo 4-5 godzin 
Coś o sobie: Mam na imię Maciek. W tym roku idę do 2 klasy technikum o profilu Informatyk. Jestem bardzo łagodny z charakteru, i łatwo jest się ze mną dogadać jeżeli chodzi o różne sprawy. Moimi głównymi zainteresowaniami są jazda na rowerze (taka rekreacyjna, nie wyczynowa) oraz piłka nożna.
Co zrobiłeś dla ArenySkilla: Od początku Lutego byłem Adminem na Surf-Tierze. Z biegiem czasu dołączyłem do szeregów ACT (była to moja wymarzona rola ponieważ lubiłem oceniać demka i miałem z tym spore doświadczenie), Bodajże w kwietniu zostałem Major Adminem serwera na którym zaczynałem czyli Surf-Tier. (dziękuje tu @ easyy  za danie mi szansy.) Aktualnie próbuje przywrócić go do życia. Tez stosunkowo niedawno otrzymałem rolę Global Admina i myślę, że wywiązuje się z niej całkiem dobrze zważając na to, że lubię grać na serwerach najczęściej odwiedzam JB,Dry,Retaki. Niedawno też uzyskałem szansę na bycie Major Adminem Serwera Deathrun V2. Myślę, że sprawie się w tej roli tak samo dobrze jak na surfie, a rola moderatora nie będzie przeszkadzać mi czasowo ponieważ spędzam dużo czasu na forum i nie obciąży mnie pomimo tylu ról.
Kontakt: Discord Teamspeak Steam

+aktywność

+rangi przez niego pełnione (Major dwóch serwerów)

+wiek

-staż na sieci, bo tylko pół roku, co dla mnie jest troszkę dużym minusem

Co do doświadczenia to dla mnie niezbyt +, bo to zupełnie inne silniki, zresztą nawet jakby IPS to tutaj za bardzo nie ma się czego uczyć, wszystko jest jak na tacy.

Na tak.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności