PoleyMi Opublikowano 4 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2019 Nick: ZielonyBeret Nick oskarżonego Pi Ke Opis sytuacji: Wyzywal mnie gracz od pizd i kurew wszedl wtedy admin ja odpowiedzialem tamtemu graczowi zamknij morde i dostalem bana za brak kultury. Dobry admin Serwer: ArenaSkilla Deathrun v2 Dowody: Gracze z serwera moze potwierdza ;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wfff Opublikowano 4 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2019 Potwierdzam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiKe Opublikowano 4 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2019 (edytowane) dostałeś bana na nick "Haltair" a nie ten co podałeś http://amxbans.arenaskilla.pl/ban_list.php?bid=5373 Nie jest to 1 raz dzisiaj jak wchodzą na v1 do mnie gracze z v2 i skarżą się na twoje wyzwiska i twoje zachowanie. Wszedłem na serwer i to co usłyszałem utwierdziło mnie w przekonaniu, że zasłużyłeś na bana. A to co usłyszałem po wlepieniu ci go to już inna kwestia, powinieneś się cieszyć, że ci go nie przedłużyłem. pozdrawiam edit. Powiedziałem ci na serwerze przed chwilą, że jeżeli miała miejsce taka sytuacja, że ktoś cie zwyzywał to droga wolna, mozesz napisać skarge z odwołaniem do hltv. Nie dostałem informacji od graczy o tamtej sytuacji ani od ciebie w chwili przed banem lub po jego wlepieniu. Bronienie się po fakcie czymś co mogło mieć miejsce lub nie jest słabym zagraniem. Edytowane 4 Lipca 2019 przez PiKe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi