MICHU Opublikowano 2 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2019 (edytowane) Nick: MICHU/Joe Pesci/Przyjemniaczek Nick admina: Mikrusik Długość bana: Perm Data i godzina: https://sourcebans.arenaskilla.pl/index.php?p=banlist&advSearch=STEAM_1:0:143040985&advType=steamid&Submit Serwer: Retakes #1 Powód bana: Czity (mimo tego ze gram na tym sewerze juz od dawna xd) Mapa: de_cache Edytowane 2 Lipca 2019 przez Przyjemniaczek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikru Opublikowano 2 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2019 Jak wroce z urodzin babuni (kolo 20) to rozpisze demko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MICHU Opublikowano 2 Lipca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2019 Gram na tym serwerze od 7 miesięcy, nikt nigdy nie twierdził, że czituje, moja ilość wygranych LANów jest większa od ilości LANów, na których Ty byłeś, a Ty mi mówisz, że rozpiszesz mi demko? XDDDDDDDDD 1 Admin ma obowiązek rozpisać demko po nadaniu permanentnego bana. Zachowaj spokój i poczekaj na decyzję AntiCheat Team, gdyż prawdopodobnie oni zobaczą demko przed rozpiską Admina. Spam. Przez raven, 2 Lipca 2019 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikru Opublikowano 2 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2019 Prosił bym ACT o sprawdzenie mapy wcześniej (inferno) Ja niestety nie rozpisze demka, bo nie chce się załadować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SchMidT Opublikowano 3 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2019 No nic lanowy chłopak UB Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven Opublikowano 3 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2019 Sprawa została wyjaśniona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi