Orbit25 Opublikowano 28 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2019 (edytowane) Nick: ArenaSkilla.pl ChefYig Nick oskarżonego: ✞♥kushi♥✞ Opis sytuacji: ✞♥kushi♥✞ daje mi muta bez powodu nadużywałem wcześniej mikrofonu, dobrze zgadzam się dostałem muta. Potem o godzinie 19:40 wchodzę na serwer i Administrator ✞♥kushi♥✞ dał muta za nadużywanie mikrofonu chociaż nie nadużywałem Serwer: deathrun v1 Dowody: demko godzina ok. 19:30/40 Edytowane 28 Czerwca 2019 przez Orbit25 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kushi Opublikowano 28 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2019 dostałeś mute ponieważ kiedy wszedłem na serwer nadużywałeś mikrofonu i zostałeś zgłoszony więc dałem ci mute Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orbit25 Opublikowano 28 Czerwca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2019 nie, powiedziałem 2 słowa po czym dostałem muta i to ty sprowokowałeś mnie do kłótni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kushi Opublikowano 28 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2019 ja się nie chce kłócić pozostawmy sytuację rangą wyższym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SK4N3R Opublikowano 28 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2019 16:50 na serwer wchodzi @Orbit25 [ArenaSkilla.pl ChefYig] 17:28 na serwer wchodzi kushi (w tym okresie ChefYig nie nadużywał mikrofonu) 17:46 kushi mówi ChefYig'u, że dostanie muta za nadużywanie mikrofonu, bo wczoraj miał wiele zgłoszeń na niego 17:55-18:00 jedyna "dłuższa" rozmowa ChefYig (od 19-tej minuty) kushi z ChefYig rozmawiają na temat muta- [ChefYig broni się przed oskarżeniami- nie biorę więc tego jako nadużywanie mikro] jeśli pod ocenę weźmiemy tylko tą mapę- gracz @Orbit25(ChefYig) nie nadużywał mikrofonu. rozstrzygnięcie sprawy zostawiam m@ serwera: @ Dank Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dank Opublikowano 29 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2019 Nie będę degradował admina za jednego niesłusznego mute'a. Admin otrzymuje ostrzeżenie. Sprawa została wyjaśniona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi