Tomsonek Opublikowano 23 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2019 (edytowane) Nick:TomSoneK http://ArenaSkilla.pl Nckoskarżonego:☺ вαяtuś ☺ Opis sytuacji:admin nie zna taryfikatora banów i za nadużywanie mikrofonu daje bana.Oraz nie ogarnia. Serwer: HNS#2 Dowody: https://sourcebans.arenaskilla.pl/index.php?p=banlistoraz ,gracze z całego serwera dowody z mapy: seek_winterday Edytowane 23 Czerwca 2019 przez TomSoneK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciosek Opublikowano 23 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2019 Potwierdzam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikt Opublikowano 23 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2019 byłem i potwierdzam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
7days Opublikowano 23 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2019 Jest to jego pierwszy i jedyny ban. Gość ma adma od wtorku i stwierdził że miał już tu adma. Proponuje jakieś ostrzeżenie lecz decyzja należy do @ Dank 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomsonek Opublikowano 23 Czerwca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2019 @ Dank 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomsonek Opublikowano 25 Czerwca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2019 @ Dank Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeT Opublikowano 25 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2019 Na swoją obronę: Chciałem dać muta na 30 min lecz pomyliłem przyciski i wyszło jak wyszło (odbanowałem po paru sekundach) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomsonek Opublikowano 25 Czerwca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2019 5 minut temu, Bartus napisał: (odbanowałem po paru sekundach) Przecież na zdj pisze ze wygasł a nie odbanowany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeT Opublikowano 25 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2019 11 minut temu, TomSoneK napisał: Przecież na zdj pisze ze wygasł a nie odbanowany Wpisałem komendę o un bana w konsoli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
T0M3K Opublikowano 25 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2019 @ BartusNie kłam aby się obronić, poczekajcie na rangi wyższe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeT Opublikowano 25 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2019 1 minutę temu, T0M3K napisał: @ BartusNie kłam aby się obronić, poczekajcie na rangi wyższe Nie kłamię by się bronić mówię tak jak było 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
T0M3K Opublikowano 25 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2019 Skoro go ''odbanowałeś'' to dlaczego mut WYGASŁ zamiast, gdy powinno być napisane ODBANOWANY Czekajcie na rangi wyższe, nie spamujmy tu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeT Opublikowano 25 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2019 (edytowane) Napisałem sm_unban Yep Yep zamiast sm_unban IP i w tym mój błąd, że go nie odbanowało Edytowane 25 Czerwca 2019 przez Bartus 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
T0M3K Opublikowano 25 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2019 (edytowane) Jak dasz jakieś bany permanentne MISSCLICKIEM i tym podobne sytacje. To wbijasz na forum patrzysz bany i kopiujesz STEAM ID. Wklejasz odpowiednio sm_unban ID. TAka mała porada pozdro Edytowane 25 Czerwca 2019 przez T0M3K Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DOMINO Opublikowano 25 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2019 #BANA MU a tak na serio to jest nowy a to jego pierwsza taka sytuacja, a więc jest szansa że jeszcze wszystkiego nie ogarnia Moim zdaniem obejdzie się bez ostrzeżenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
7days Opublikowano 25 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2019 Prosz o zaprzestanie spamu w temacie i czekanie na odpowiedz rang wyzszych @DOMINO @ T0M3K @ Bartus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dank Opublikowano 27 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2019 Admin otrzymuje upomnienie. Sprawa została wyjaśniona. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi