ravii Opublikowano 23 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2019 Nick: † MóW Mi MULTI † Nick oskarżonego: SK4N3R Opis sytuacji: Dostałem CTbana za to że nie chciałem wykonać jego życzenia na które nie musiałem się zgodzić. Jego Muty + Gagi są niezgodne z regulaminem. https://sourcebans.arenaskilla.pl/index.php?p=commslist&advSearch=359&advType=admin iż wszystkie te kary powinny być od 30min w górę a o wy Admin daje kary max 10min. + Krzysiu dał fire przez co poleciało 10fk a on dał CTBANA na 30min https://sourcebans.arenaskilla.pl/index.php?p=ctbans Serwer: JB Dowody: 12:40 23.06.2019 mapa. ba_jail_hellgamers_go_v2 1 4 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SK4N3R Opublikowano 23 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2019 (edytowane) 1) za niespełnianie życzenie jest CT ban do godziny (chyba nie muszę mówić, że wcześniejsze rundy podchodziły pod faworyzację) 2) mów mi krzychu włączył box, ale to nie on robił FK (więźniowie sami siebie zabijali)- za nieogarnianie w CT jest CT ban od 30 do 90 minut 3) jestem m@ Jailbreaka: przejmując "stery" serwer świecił pustkami, moje działania i różne wydarzenia sprawiają, że serwer żyje i codziennie jest kilkanaście osób w godzinach szczytu a nawet i później. wystarczy zobaczyć wykresy serwera. wcześniej każdy za byle pierdołe dostawał karę- działanie to sprawiło, że część graczy odeszło. nie będę takim majorkiem jak Ty, co za głupie "JOTEM" gracz dostaje gaga na godzinę, bo prowokacja moja polityka zakłada ostrzeżenia i niskie kary: po aktywności widać, że się sprawdza. osoby po takiej karze zachowują się zazwyczaj poprawnie. niskie kary stosowałem, stosuję i będę stosował- jeśli nie podoba się moją polityka ---> dengu i po temacie Edytowane 23 Czerwca 2019 przez SK4N3R 5 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ravii Opublikowano 23 Czerwca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2019 (edytowane) Lecz jest taryfikator od tego i jako m@ trzeba się stosować do niego bez względu czy ty jesteś m@ czy ja. Nwm po co teraz dałeś to gówno z JotemXD? Krzychu miał to zbindowane puścił to chyba ze 20x przez co zostały zabite 10 osób i to nie jest błąd tt tylko ct a ty dałeś mu karę za nieogarnianie OK. Co do ctbana nie muszę wykonać życzenia jak ktoś mi mówi że mam udawać jakiegoś psa krowę itp. Edytowane 23 Czerwca 2019 przez SK4N3R 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SK4N3R Opublikowano 23 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2019 (edytowane) 9 minut temu, Multi napisał: 1) Lecz jest taryfikator od tego i jako m@ trzeba się stosować do niego bez względu czy ty jesteś m@ czy ja. Nwm po co teraz dałeś to gówno z JotemXD? 2) Krzychu miał to zbindowane puścił to chyba ze 20x przez co zostały zabite 10 osób i to nie jest błąd tt tylko ct a ty dałeś mu karę za nieogarnianie OK. 3) Co do ctbana nie muszę wykonać życzenia jak ktoś mi mówi że mam udawać jakiegoś psa krowę itp. 1) jak już wyżej napisałem: to jest moja polityka ostrzegania i karania- jeśli się to komuś nie podoba może mnie zdegradować 2) TT zabijało TT, a nie CT zabijało TT, gdzie Ty tu masz freekille? 3) wskaż mi punkt który o tym mówi, że nie musisz wykonywać tego życzenia, to przyznam Ci racje Edytowane 23 Czerwca 2019 przez SK4N3R 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ravii Opublikowano 23 Czerwca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2019 (edytowane) 1 No Ok niech to już Yamakashi x xBonio tu decydują 2 Krzysiu odpalił boxa a przez to że TT się zabijało to jego wina Edytowane 23 Czerwca 2019 przez Multi 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SK4N3R Opublikowano 23 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2019 4 minuty temu, Multi napisał: 3 A przez to że to nie było przypadkiem to - Specjalne zabijanie więźniów przez Klawisz, Zastępce lub Prowadzącego przez kilka rund - CTBan na 1440 minut, gdy sytuacja się powtórzy CTBan na tydzień (10080 minut). wybacz, ale półgłówkiem jesteś, jeśli nie rozumiesz tego punktu 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ravii Opublikowano 23 Czerwca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2019 Akurat miałem edytować bo sam zauważyłem że to nie ma sensu :)) 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SSver Opublikowano 23 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2019 16 minut temu, SK4N3R napisał: 3) wskaż mi punkt który o tym mówi, że nie musisz wykonywać tego życzenia, to przyznam Ci racje 5. W przypadku gdy życzeniem jest to, że ktoś z drużyny Strażników ma śpiewać lub recytować prowadzący może odmówić oraz zaproponować coś innego. 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
7days Opublikowano 23 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2019 Nie czekam na demko bo juz powiedziales o co chodzi 23 minuty temu, Multi napisał: mam udawać jakiegoś psa krowę Regulamin > JailBreak Spoiler 2. Życzenie musi być realne do realizacji, oraz zgodne z regulaminem serwera. 5. W przypadku gdy życzeniem jest to, że ktoś z drużyny Strażników ma śpiewać lub recytować prowadzący może odmówić oraz zaproponować coś innego. Wnioskujac po tym co ty napisales to chodzilo o wydawanie dzwiekow typu muuuu; hauuu, przed kazdym poleceniem wardena (czy cos w tym rodzaju). Regulamin nie reguluje tego typu spraw więc - jest to dozwolone. CTBan słuszny Co do sprawy z "10FK" To TT zabijalo TT wiec jak to moga byc FK?? Krzychu dal przez przypadek !fire w rundzie wiec podtrzymuje zdanie @ SK4N3R, CTBan sluszny Mute po 5m Taryfikator: Spoiler Czasy banów są wypisane w KOLEJNOŚCI. Admin MUSI rozdawać kary dla graczy tak jak są wypisane w taryfikatorze. Ilość kar się nie sumuje, to znaczy, na następnej mapie admin musi zacząć rozdawać kary od nowa. Jeśli sytuacje powtarzają się admin ma prawo zbanować na czas dłuższy niż wyznaczony. Wszystkie nieuregulowane kwestie rozstrzyga Właściciel Sieci/Właściciel serwera/Opiekun serwera. Czasem gdy trzeba kogos ukarac i jest do wyboru ostrzezenie a 30m, mozna wyjsc z zalozenia ze obraza kogos jeden raz to za malo na to oraz za duzo na tamto. Jako g@ rozumiem to ze moze wystapic jaka sytuacja i taka kara jest odpowiednia. Podtrzymuje zdanie @ Multiponiewaz troche za duzo takich sytuacji w twoim SB @ SK4N3R Czekamy na decyzje rang wyzszych, prosz a zaprzestanie spamowania pod tematem, bo i tak nic nie wnosicie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SK4N3R Opublikowano 23 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2019 2 minuty temu, SSver napisał: 5. W przypadku gdy życzeniem jest to, że ktoś z drużyny Strażników ma śpiewać lub recytować prowadzący może odmówić oraz zaproponować coś innego. wybacz, nie wiedziałem, że udawanie odgłosów osła to śpiewanie/ recytowanie ... 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ravii Opublikowano 23 Czerwca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2019 @ SSvertutaj akurat jest ten problem że regulamin jest lekko LEKKO niedopracowany więc tutaj @ SK4N3R ma racje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SSver Opublikowano 23 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2019 8 minut temu, SK4N3R napisał: wybacz, nie wiedziałem, że udawanie odgłosów osła to śpiewanie/ recytowanie ... No dobra jest 1 w nocy prowadzisz na chillu rodzice śpią w drugim pokoju i ktos ci daje życzenie "udawaj osła" XD 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
7days Opublikowano 23 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2019 @ Multi @ SK4N3R @ SSver 6 minut temu, Siedem dni napisał: Czekamy na decyzje rang wyzszych, prosz a zaprzestanie spamowania pod tematem, bo i tak nic nie wnosicie Jeden chce cos na sile udowodnic, drugi sie broni chociaz zbytnio nie ma przed czym, trzeci nie wiem co tu robi Troche idiotycznie sie zachowujecie Nie spamic juz 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Pawel Opublikowano 23 Czerwca 2019 Właściciel Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2019 Skarga została odrzucona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi