Właściciel Pawel Opublikowano 15 Stycznia 2019 Właściciel Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2019 Udostępniam plugin mojego autorstwa. Jest to customowy gamemode w CS:GO, 1. O Pluginie Spoiler Jest to autorski pomysł na serwer w CS:GO, Kod nie jest pełny, pozostawiłem w nim tylko najpotrzebniejsze rzeczy aby gamemode działał. W pluginie uwzględniłem 4 typy rund, więcej informacji w kodzie lub pod komendą !fs 2. Instalacja Spoiler Plik ,smx wrzucamy do : addons/sourcemod/plugins/ Plik .sp wrzucamy do addons/sourcemod/scripting/ 3. Dodatkowe Informacje Brak 4. Download FlyingScoutMod.rar Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven Opublikowano 15 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2019 Dobry mod na 2 tygodnie Nie no spoko, że udostępniasz, może komuś się przyda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
F4n4tyK. Opublikowano 15 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2019 Nice Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
★N!k0★ Opublikowano 15 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2019 Spoko mod.. jako jakiś event na ograniczony czas. Chętnie bym pograł . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
easyy Opublikowano 15 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2019 Spoko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NTM Opublikowano 15 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2019 Napewno komuś się przyda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
twojstary Opublikowano 15 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2019 komus sie przyda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kapi. Opublikowano 15 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2019 Pewnie i tak nikt tego nie pobierze, ale fajnie, że udostępniasz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi