Mikru Opublikowano 21 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2019 Nick: Mikrus Wiek: 31 grudnia bedzie 15 Dlaczego ja mam zostac adminem?: Doswiadczenie w adminowaniu: Ponad pol roku admin JB, ponad miesiac global admin Jak dlugo gram w CS:GO: Za dlugo. 2800h ok. 3 lata W ktorych godzinach grasz na serwerze?: wsm to wakacje wiec moge wbic prawie zawsze Link GT: ta aktywnosc fikusna ale w poniedzialek mi szyne zdejmuja to wtedy bedzie o wiele wiecej Znajomosc SM: 4/10 Link do profilu Steam: >.> Mikrofon: Tak Czy przeczytales regulamin admina?: 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven Opublikowano 21 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2019 Napisz do Major Admina* lub Opiekuna Serwera* prywatną wiadomość na forum, podając odpowiednie informacje(link do podania, link do profilu Steam). Dodaj swój SID do profilu na forum i zaproś naszego bota do znajomych na Steam: steamcommunity.com/id/arenaskilla_bot *Jeżeli na serwerze nie ma Major Admina, ani Opiekuna Serwera, to zwróć się do xBonio lub illusion666. Aplikant został przyjęty na stanowisko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi