KamyK Opublikowano 14 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2019 Nie wiem czy to tylko na arenkach czy na każdym serwerze, ale opcja która rzekomo ma wyłączyć muzykę na końcu rundy nic nie daje. Ustawianie głośności odtwarzania utworów też nie działa. ;v Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SchMidT Opublikowano 14 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2019 potwierdzam tak sie dzieje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
easyy Opublikowano 14 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2019 wystarczyło, że napiszesz "res nie działa" i każdy by wiedział potwierdzam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
7days Opublikowano 15 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2019 Mi tam działa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Izz_Aldin Opublikowano 20 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2019 Nadal macie ten problem ? Nikt nic nie mowi na ten temat na serwerze i mi tez dziala Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vxxyY Opublikowano 20 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2019 nic nie widziałem, nic nie słyszałem. Komenda działa bez zarzutów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KamyK Opublikowano 21 Czerwca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2019 Czasami mi działa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vxxyY Opublikowano 21 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2019 Teraz, KamyK napisał: Czasami mi działa Mhm. NIkt ostatnimi czasy się nie zarzekał że komenda nie działa. Nie wiem wsm od czego to zależne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chujcietoobchodzi Opublikowano 22 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2019 Jak będziesz więcej zabijał to ta komenda będzie Tobie niepotrzebna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KamyK Opublikowano 22 Czerwca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2019 Godzinę temu, SweetLemonQ napisał: Jak będziesz więcej zabijał to ta komenda będzie Tobie niepotrzebna Wiesz, że muzyka pod koniec rudny leci nawet jak wygrasz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Izz_Aldin Opublikowano 23 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2019 Zamykam temat przez prośbe kamyka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Izz_Aldin Opublikowano 23 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2019 Sprawa została wyjaśniona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi