RUMUN_Andrzej Opublikowano 2 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2019 (edytowane) Nick: RUMUN Andrzej Nick oskarżonego: siostra wiktoria czy cos takiego Opis sytuacji: na start rundy zrobil +3 fk runda byla to droga albo trzecia i na nastepna runde uciekl Serwer: JailBreak Dowody: Demo mapa jb_spy_vs_spy_beta7 wiem ze nie moja decyzja ale prosze o perm ct ban dla tego pajaca Edytowane 2 Czerwca 2019 przez KOTEK 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matysiak Opublikowano 3 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2019 Byłem przy tym, tak było. Również na poprzednich mapach zdarzało mu się zrobić 2-3 freekille na początku rundy. Bo miał na to ochotę... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SK4N3R Opublikowano 3 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2019 PLEBANIA Siostra Wiktoria- CT ban na 240 minut- DO NADANIA 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SK4N3R Opublikowano 3 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2019 Skarga została przyjęta. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi