xde Opublikowano 28 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2019 (edytowane) Nick:xde Nick oskarżonego: Mateuszek Opis sytuacji: Wszedłem na serwer i zauważyłem kolege który mnie kiedyś wyzywał to go zwyzywałem i 1 muta dostałem na 400 minut i gaga na 120 minut. Serwer: Deathrun v1 Dowody:demo 28.05.2019 Okolo godziny 21 Jeszcze dodam od siebie, że admin nie ma mutacji, jego umiejętności sm wynoszą 4/10 , wiek 14 lat. Dla mnie nie bardzo nadaje się na admina. W wymaganiach jest następujący paragraf: "§5.1. Aplikant musi mieć co najmniej 16 skończonych lat." Edytowane 28 Maja 2019 przez xde Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Teygo Opublikowano 28 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2019 Obrażanie graczy - Mute/Gag od 30 minut do 12 godzin (Jeżeli sytuacja się powtarza, ban do tygodnia) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xde Opublikowano 28 Maja 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2019 Nie dostałem żadnego ostrzeżenie od Ciebie. Nic nie mówiłeś i nagle za pierwsze wyzwisko na serwerze mute na 400 min nice Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
7days Opublikowano 28 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2019 Ty się nie nadajesz na użytkownika tego forum skoro tego nie rozumiesz, że skoro zwyzywales kogoś to insta mute poleciał. Pisząc teksty typu 8 minut temu, xde napisał: tóry mnie kiedyś wyzywał to go zwyzywałem i 1 I 8 minut temu, xde napisał: nie bardzo nadaje się na admina. Pokazujesz że masz 12 lat 1 Skarga Ciebie nie dotyczy. Spam! Przez Secret_Service, 28 Maja 2019 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrWhite Opublikowano 28 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2019 Obrażanie graczy - Mute/Gag od 30 minut do 12 godzin (Jeżeli sytuacja się powtarza, ban do tygodnia) wyciszenie jak najbardziej słuszne, tylko że jak na pierwszego muta powinien dostać ostrzeżenie. (Niby nie trzeba ale lepiej by było) Do zamknięcia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Secret_Service Opublikowano 28 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2019 Sprawa została wyjaśniona. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi