bazyl Opublikowano 24 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2019 Witam przychodzę z pytaniem ponieważ jakoś około miesiąc temu zbanowałem gracza o nicku "Jachcendrachcendroni" za cheaty. W ostatnim czasie dostał unbana od któregoś adma i chciałem zapytać z jakiej racji go otrzymał ponieważ przed banem ludzie zgłaszali ciągle do mnie że gra podejrzanie i teraz po unbanie jest to samo i dalej dostaje zgłoszenia że ma podejrzane akcje a w momencie gdy wchodzę na serwer gra jak normalny przyzwoity gracz. Proszę to sprawdzić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Secret_Service Opublikowano 24 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2019 Brak wzoru Ty jesteś adminem nikt za Ciebie nie będzie sprawdzał Jeśli cheatuje to zbanuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Secret_Service Opublikowano 24 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2019 Temat został przeniesiony do kosza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi