Solof2k Opublikowano 24 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2019 Nick:Solof2k Nick oskarżonego : KING CRIMSON Opis sytuacji:Witam! otóż jakieś 15minut temu dostałem bana na 5 minut ale tu nie o to chodzi poszedłem sobie na specta bo jak każdy wiem ten Admin i opiekun to po prostu jakieś żarty są dowody jak gra na wh a i tak nikt nic z nim zrobić nie może, dostałem bana za to że po prostu mi się z cheaterm grać nie chciało więc poszedłem na specta a on jeszcze beszczelnie karze grać bo niby się grę utrudnia, gdy on wchodzi to automatycznie serwer jest pusty Serwer: 1.6 GoMod Dowody: [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Banned by Admin: KING CRIMSON [AMXBans] You can complain about your ban @ ArenaSkilla.pl [AMXBans] Reason: 'Utrudniasz innym gre' [AMXBans] Duration: '5 minutes' [AMXBans] Your SteamID: 'STEAM_1:0:393555659' [AMXBans] Your IP: '37.47.58.240' [AMXBans] Banned Nickname: Solof2k [AMXBans] =============================================== [CSXGuard] MOTD: Blocked 'Solof2k' got banned for '5 minutes'. Reason: 'Utrudniasz innym gre' Admin: KING CRIMSON [AMXBans] 'Solof2k' got banned for '5 minutes'. Reason: 'Utrudniasz innym gre' 1 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zaq1 Opublikowano 24 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2019 Potwierdzam gra na WH 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
acti Opublikowano 24 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2019 (edytowane) 1. Bana dostałeś głównie za tą swoją paplaninę, a reconnecta zrobiłeś tylko po to, żeby siedzieć na spect i czekać na ludzi, aby tym powiedzieć to, co poprzednim aka: Cytat 16:39:47 | Solof2k | say "wylazcie king na wh gra" to można (teoretycznie) traktować jako utrudnianie gry innym, powód jest, jaki jest, bo nie ma powodu "płoszysz ludzi". gdybym chciał, to bym bana dał wcześniej na jakieś 30 min do godziny za Cytat 16:34:27 | Solof2k | say "fajn e wh pizdo" 16:36:02 | Solof2k | say "cb to powinni wyjebac" 2. Cytat są dowody jak gra na wh a i tak nikt nic z nim zrobić nie może, dostałem bana za to że po prostu mi się z cheaterm grać nie chciało więc poszedłem na specta a on jeszcze beszczelnie karze grać bo niby się grę utrudnia, gdy on wchodzi to automatycznie serwer jest pusty to wstaw je, tymczasem Cytat §8. Skargi bez jakichkolwiek dowodów zostają zamykane, a autorzy otrzymają Ostrzeżenie. powinno być egzekwowane. Skargi nie zamknę, bo na samego siebie nie wypada zwyczajnie. Edytowane 24 Maja 2019 przez Acti Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Solof2k Opublikowano 24 Maja 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2019 To popytajcie graczy którzy tam grją, jak on gra to jest pusty serwer i to było nie raz, nie dwa większość graczy wychodzi jak on jest, Pozatym demko z mapy które jest wstawione poniżej, sytuacja cały czas siedzi sobie na tej samej pozycji nagle ja zmieniam pozycje i szanowny pan "Opiekun" wtedy dopiero podchodzi, tak samo jest sytuacja że go niby zfreezowało alurat tam gdzie ja stałem w sumie czekałem Pozdro hltv-1905241614-de_westwood_big.dem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Secret_Service Opublikowano 24 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2019 Szkoda gadać 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Secret_Service Opublikowano 24 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2019 Skarga została odrzucona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi