gustaw1999 Opublikowano 18 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2019 Nick: Gustaw Nick admina: nie znam Długość bana: Permamentny Data i godzina: Dziś w nocy koło 2:20 Serwer: Teamspeak Powód bana: Nieznany - napisałem do kogoś że to było tak odważne zapraszać na ts'a i potem banować. Po czym jakiś chłopaczek się spłakał i dał perma jakieś dowody na moją wine? Czy banowanie tak o? Chłopaczek chyba bronił koleżanki która miała bardziej męski głos od niego i się w końcu popłakał. Zaczął rzucać bany na lewo i prawo. Także poproszę dowody na moją winę "chłopczyku" Mapa: --- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NTM Opublikowano 23 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2019 @ Yamakashi 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Pawel Opublikowano 23 Maja 2019 Właściciel Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2019 Poszło UB 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Pawel Opublikowano 23 Maja 2019 Właściciel Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2019 Sprawa została wyjaśniona. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi