Mikru Opublikowano 16 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2019 Nick: Mroku Nick oskarzonego: Arczi Serwer: JB Tresc: Osoba oskarzona zgodzila sie na wykonywanie zyczenia lecz wyszla z ct bo stwierdzila, ze nie bedzie go wykonywala Data i godzina: 16.05.2019 godzina 20:55 Mapka: x summer jail xmas 2 runda Pisze to za Mroka, bo kolega ma 4 warny 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkosnyFabian Opublikowano 16 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2019 Powiem tyle życzenie nie było zbytnio dopracowane. Ponieważ Arczi mógl gadać bez użycia mikra w grze. A gracz o nicku Mroku nie jest taki święty ponieważ na tej mapie w 8 rundzie prowadził gdy była 1 osoba a to powinien być FD. I w 10 rundzie była faworka ponieważ gdy byliśmy na ruletce gdzie na markerze który był w niej, mieliśmy bezruch do odwołania właczył ruletke i gdybym się nie upomniał to byśmy z Arczim zginęli. Nie wyszedłem z ct tylko z serwera. A tak poza tym to: 8 runda – Mroku prowadzi (wydaje polecenia) podczas gdy jest 2 terrorystow na serwerze z czego jeden nie zyje (ja) ponieważ dopiero co wszedłem na serwer 10 rudna – Mroku faworyzuje graczy (ustawiliśmy się na ruletce i zanim mroku odwołał bezruch 2 więźniów zaczęło się ruszać a ten ich nie zabił pomimo tego że to widział i mówiliśmy mu o tym) 16 runda – Mroku rozpoczął pierwszą reakcję na wybieranie, rudzix był pierwszy więc ten powiedział mu aby wybrał sobie dwóch więźniów do zabicia po czym uświadomił sobie, że rudzix to mój kolega a poza nami zostało tylko dwóch więźniów więc zmienił to na wybranie sobie kolegi do teamu więc tutaj również faworyzuje graczy. Odpowiedź Arcziego! Ponieważ ma bana na forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SK4N3R Opublikowano 16 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2019 Arczi- CT ban na 30 minut za niewykonywanie życzenia Mroku- CT ban na 30 minut za drobne błędy opisane wyżej przez rudzixa, głównie 10 runda (nieogarnianie) do nadania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dank Opublikowano 17 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2019 Skarga została przyjęta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi