WolfTeam Opublikowano 7 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2019 Propozycja to: modyfikacja zarabiania bądź zdobywania kredytów. Treść: proponuje dodać więcej możliwości zdobywania kredytów ponieważ dość ciężka bez ruletki je zdobyć nawet z ranga taka jak svip. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rajek1908 Opublikowano 7 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2019 Jestem na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
7days Opublikowano 7 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2019 tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uSzanowankoo Opublikowano 7 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2019 Na tak. Przykładowym pomysłem może być dodanie jakieś systemu misji (ala cod). Zabij x graczy na mapie, przetrwaj x rund bez odnalezienia. Dodatkowo można wprowadzić zwiększenie kredytów po x czasie przebytym na serwerze. Przykładowo bonus 100 kredytów co godzinę / 250 kredytów co 6h / 500 kredytów co 12 godzin gry bez przerwy ... czy coś na podobę. Obecnie 2 kredyty za przebywanie na serwerze (kilka razy na rundę) nie jest sprzyjające graczom, dlatego przedstawiłem pomysł bonusów godzinnych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antos Opublikowano 7 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2019 w sumie dobry pomysł, ale też @ Dank na pewno nie da takich kwot jakie tutaj padły :V Jeżeli @ Dank podejmie się napisania takiego skryptu/zaaplikowania to pewnie. Czemu by nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mordey Opublikowano 7 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2019 W sumie dobry pomysł Jestem jak najbardziej na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciosek Opublikowano 8 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2019 Tylko nie dużo więcej bo wszyscy będą z drogimi modelami biegać :] Ale pomysł dobry Jestem na TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dank Opublikowano 8 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2019 Zarabianie kredytów wygląda bardzo podobnie na każdym z serwerów na arenie, więc nie będziemy nic zmieniać na hns. Propozycja została odrzucona. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi