Skocz do zawartości

[Rozwiązane] ZAINSTALOWANY MOD GRAFICZNY DO CS 1.6

Udostępnij

R3LIT

Rekomendowane odpowiedzi

Nick:R3LIT
Nick admina: konsola
Długość bana: perm
Data i godzina: ok. 20:30

Serwer: [CS:GO MOD][SKINY|SKRZYNKI|RANGI| csgo.arenaskilla.pl:28033
Powód bana: wyrzucony przez konsolę
Mapa: przed dołączeniem na serwer

Witam! Po zainstalowaniu moda graficznego do cs 1.6 (pliki na załączonych screenach) i po samej próbie łączenia się z serwerem momentalnie dostałem permamentnego bana. Zapewne bana na IP, bo pomimo zmiany nicku dalej wyskakiwał mi komunikat, że zostałem zbanowany na serwerze. Nie były to żadne cheaty, bądź mod, który ułatwiałby mi grę.

Jeśli dałoby się dać unbana byłoby znakomicie, bo serwer jest genialny i grało mi się na nim bardzo przyjemnie. Kilka osiągnięć również udało mi się zdobyć, więc szkoda, żeby to poszło na marne :/

Grałem na counter strike'u v48 zainstalowanym ze strony www.cssetti.pl

Jeśli jest możliwość otrzymania unbana w takiej sytuacji, to bardzo o niego proszę. Tymczasem życzę wszystkim graczom counter strike'a jak najwięcej ustrzelonych headshot'ów na serwerach! ;)

2019-05-06 20_51_47-NVIDIA GeForce Overlay.png

2019-05-06 20_52_19-NVIDIA GeForce Overlay.png

Edytowane przez R3LIT
brak wzoru

Prawdopodobnie masz zmienne ip i pokrylo Ci sie z jakims zbanowanym gosciem. Zresetuj router/modem, jezeli to nie pomoze to wstaw tu wycinek z konsoli, bo nie ma bana na Twoj nick w amxxbansie. 

Mozesz jeszcze podrzucic linka do tego moda, sprawdze czy nie koliduje on z antycheatem. 

Edytowane przez Acti

Na początku sprawdzałem z innym nickiem jak to działa, po przełączeniu na R3LIT i tak wyskakuje mi ten komunikat... Rzeczywiście mogłem najpierw spojrzeć w konsolę, bo to nie jest permban. No i się z konsoli wsyzstko wyjaśniło ;D typowy plik, który większość AntyCheatów wykrywa i jakiś scrypt. Myślę, że jak usunę te pliki, to będzie po problemie, a tydzień bana to nie jest katastrofa, ale jeśli dałoby radę dać tego unbana to by było super :)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności