R3LIT Opublikowano 6 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2019 (edytowane) Nick:R3LIT Nick admina: konsola Długość bana: perm Data i godzina: ok. 20:30 Serwer: [CS:GO MOD][SKINY|SKRZYNKI|RANGI| csgo.arenaskilla.pl:28033 Powód bana: wyrzucony przez konsolę Mapa: przed dołączeniem na serwer Witam! Po zainstalowaniu moda graficznego do cs 1.6 (pliki na załączonych screenach) i po samej próbie łączenia się z serwerem momentalnie dostałem permamentnego bana. Zapewne bana na IP, bo pomimo zmiany nicku dalej wyskakiwał mi komunikat, że zostałem zbanowany na serwerze. Nie były to żadne cheaty, bądź mod, który ułatwiałby mi grę. Jeśli dałoby się dać unbana byłoby znakomicie, bo serwer jest genialny i grało mi się na nim bardzo przyjemnie. Kilka osiągnięć również udało mi się zdobyć, więc szkoda, żeby to poszło na marne Grałem na counter strike'u v48 zainstalowanym ze strony www.cssetti.pl Jeśli jest możliwość otrzymania unbana w takiej sytuacji, to bardzo o niego proszę. Tymczasem życzę wszystkim graczom counter strike'a jak najwięcej ustrzelonych headshot'ów na serwerach! Edytowane 6 Maja 2019 przez R3LIT brak wzoru Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
acti Opublikowano 6 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2019 (edytowane) Prawdopodobnie masz zmienne ip i pokrylo Ci sie z jakims zbanowanym gosciem. Zresetuj router/modem, jezeli to nie pomoze to wstaw tu wycinek z konsoli, bo nie ma bana na Twoj nick w amxxbansie. Mozesz jeszcze podrzucic linka do tego moda, sprawdze czy nie koliduje on z antycheatem. Edytowane 6 Maja 2019 przez Acti Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R3LIT Opublikowano 6 Maja 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2019 Z tego filmiku wziąłem moda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R3LIT Opublikowano 6 Maja 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2019 Tutaj screen z konsoli: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R3LIT Opublikowano 6 Maja 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2019 Na początku sprawdzałem z innym nickiem jak to działa, po przełączeniu na R3LIT i tak wyskakuje mi ten komunikat... Rzeczywiście mogłem najpierw spojrzeć w konsolę, bo to nie jest permban. No i się z konsoli wsyzstko wyjaśniło typowy plik, który większość AntyCheatów wykrywa i jakiś scrypt. Myślę, że jak usunę te pliki, to będzie po problemie, a tydzień bana to nie jest katastrofa, ale jeśli dałoby radę dać tego unbana to by było super Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D4RLING Opublikowano 6 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2019 (edytowane) Ban za Opengl32.dll to jest wh w plikach csa Edytowane 6 Maja 2019 przez D4RLING Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Secret_Service Opublikowano 6 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2019 Teraz, D4RLING napisał: Ban za Opengl32.dll to jest wh w plikach csa Ban nie jest na jego nick. Zresetuj router/modem i napisz, czy pomogło. @R3LIT Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R3LIT Opublikowano 6 Maja 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2019 Ah, router mogę zresetować dopiero jutro. Jeśli tu chodzi o IP, to wiele się wyjaśniło 😄 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Secret_Service Opublikowano 14 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2019 Sprawa została wyjaśniona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi