AppleJack Opublikowano 4 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2019 (edytowane) nick: AppleJack nick oskarżonego: Jestem MajstereK serwer: jb Mapa: ba_jail_soar_b5 opis: W 1 rundzie wygrałem i poprosiłem FFA w najbliższej możliwej rundzie i lr 4fun, ct się zgodził w 3 rundzie JESTEM MAJSTEREK wszedł do ct inny gracz poprosił o fd w next i gracz dał freeday'a i nie dał ffa dowody: demko godz ok. 12:00 (cała mapa) Edytowane 4 Maja 2019 przez AppleJack Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SK4N3R Opublikowano 4 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2019 życzenie dałeś w 1 rundzie; @Majstereklive wszedł do CT w 3 rundzie ---> oskarżony mógł nie słyszeć (uważać) na to co mówisz jak już to rudzix powinien wykonać Twoje życzenie, choć też nie bardzo. Twoje życzenie brzmiało: AppleJack : ffa w next i lr 4fun AppleJack : napisałem AppleJack : w najblizszej nie napisałeś, że życzenie musi być wykonane w najbliższej MOŻLIWEJ rundzie, a to oznacza, że życzenie przepada, bo zwykły gracz nie może włączyć zabawy w drugiej rundzie. zwróciłem uwagę jednak na faworyzację @AppleJack przez @RudzixLive$$$ w przechodzeniu toru i za to rudzix dostanie CT bana na 30 minut (4 minuta demka) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dank Opublikowano 4 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2019 Sprawa została wyjaśniona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi