JoB Opublikowano 3 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2019 Nick: JoB Nick admina: @ Multi Długość bana: Perm Data i godzina: 03.05.2019 16:44 Serwer: Only AWP Powód bana: Czitujesz Mapa: awp_vio https://sourcebans.arenaskilla.pl/index.php?p=banlist&advSearch=STEAM_1:0:196837276&advType=steamid&Submit Czekam na rozpisanie demka przez szanownego pana "multi". Ban jest w 100 procentach nie słuszny. Grałem normalnie, tzn. typowo dla mnie - na mapie potrafię robić staty np. 10/0, a potem nagle 10/10. Na początku mapy wpisywałem wielokrotnie !rs, ale mój movement albo poruszanie się po mapie nie uległo zmianie, a jeżeli ktoś ma wątpliwości co do refleksu, to już nie mój problem - jestem młodym chłopakiem o szybkich i stosunkowo sprawnych rękach. Żałosne jest tylko zachowanie admina, który owego bana dał, a nie sądzę, żeby przyglądał się mojej grze dłużej. Na aim'a moje strzały nie wyglądały, a jeśli miałbym wh, to screeny by wystarczyły. Jeżeli są jakieś błędy w odwołaniu, proszę o rady. 1 1 Dodaję wzór. Przez raven, 3 Maja 2019 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NTM Opublikowano 4 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2019 @ Multi Rozpisz demko! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ravii Opublikowano 4 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2019 (edytowane) 0:40 typ nagle daje kosmos flika + smiesznie pikuje 1:20 smiszne wcelowanko w typka 3:00 szybkie to bylo wsm 4:20 ( hahahaha ale smieszne cnie ) znowu to szybkie bylo smiechawa go gosciu ma jakies przeskoki jak by mial parkinsona jak by mi zle aimbota skofigurowanego i zawsze te przeskoki są na modele ctkow wiec ( nawiązuje to do 1akcji wsm ) 5:50 szybkie to bylo wsm v3 7:11 znow szybkie to bylo 8:50 gosciu dostaje permika za to jak gosciu szedl na wooku i nagle jego tik parkinsona sie obudzil btw soreczki ze szybciej tego nie rozpisalem no wstalem se o 16 + zapomnialem Edytowane 4 Maja 2019 przez Multi 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JoB Opublikowano 5 Maja 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2019 Chcialem odpisac wczoraj, ale zobaczylem Twoja odpowiedz pozno i zamierzalem isc spac, a widzialem, ze w 10 minut nie zdaze odpowiedziec. Dzisiaj jest niedziela, czas spotkan i rozmow z rodzina, dlatego pisze dopiero teraz. Rozwazmy po kolei to, co probujesz teraz "udowodnic" 1. "kosmos flik"... czy Ty grales kiedykolwiek z awp? Nigdy nie robisz flickow z zadnej broni? Czy flick shot jest czyms dziwnym? Sam widziales moja gre, ruszam rekami energicznie i tym bardziej nie byl to moj 1szy flick... Nie wiem czy jest sens jakos to rozwijac, bo nie bylo to nic nadzwyczajnego, no chyba, ze ty po ponad 2tys. godzin grania w cs go i kilku tys. w cs 1.6 bys tak nie potrafil. I nie wiem co ma oznaczac "smiesznie pikuje", cieszyles sie sam do siebie jak to ogladales czy co? 2. "smiszne wcelowanko" - widze, ze Ciebie wszystko smieszy. Mysle, ze to rowniez wymaga rozwiniecia z Twojej strony. Ponadto jest to ten moment, w ktorym jestem zmuszony, aby uswiadomic Cie z pewnym faktem - grajac wielokrotnie na jakiejs mapie poznajemy ja, wiemy jak peek'owac, gdzie/skad spodziewac sie przeciwnika, itp. Moze nie wiedziales, ale niektorzy po prostu tak maja i wiedz, ze nie byl to moj pierwszy raz na mapie awp_vio 3. ahh... jak ktos moze byc szybszy ode mnie... jak on to robi? Pewnie wh :)). Otoz nie, znow chce przekazac Ci pewna wiedze i wprowadzic nowe slowo do Twojego umyslu - refleks. Jest to cos co odpowiada za szybkosc naszej rekacji i w zaleznosci od sytuacji lub od czlowieka wypada zawsze inaczej. To samo tyczy sie pkt. 4 (w polowie), 5 i 6. Rozumiem, ze mozesz miec watpliwosci co do refleksu, ale mysle, ze nie jestem pierwsza osoba w historii Twojego grania, ktora reaguje troche szybciej 4. tak, to jest mega smieszna - parkinson, "przeskoki" i refleks - HAHA! (szkoda, ze nie dodales nigdzie "XDDD"). Pomine refleks, ale parkinson i przeskoki to odrebna sprawa. Czas na kolejne uswiadomienie. Mam problemy z krazeniem, przez co bardzo czesto moje rece (i stopy) sa zimne oraz spocone, nawet w lecie . Watpie, ze kogokolwiek to interesuje, ale sam poruszyles ten temat. Problem z terepiacymi rekami rowniez u mnie wystepuje od polowy dziecinstwa (jestem osoba aktualnie pelnoletnia) i prawdopodobnie wiekszosc osob, ktore mialy okazje ze mna grac potwierdza, ze czesto wykonuje bardzo chaotyczne ruchy. Jest to spowodowane chocby nawet niskim dpi i sensivity (400dpi i 1.7sens), a lubie miec gre pod kontrola, tj. czeste ogladanie sie, energiczne ruchy prawo-lewo, itp. Wroce na moment do zimnych rak. Uwierz mi, nie jestem jedyna osoba, ktora ma taki problem i zimne, spocone rece bardzo utrudniaja gre. Ponadto, te czynniki rowniez maja bardzo duzy wplyw na "parkinsona" i nie jestem w stanie tego kontrolowac, a wielokrotnie probowalem. Abstrachujac, sa osoby na pro scenie (nie wiem czy sledzisz albo znasz) takie jak np. s1mple, PashaBiceps albo NEEX, ktore graja rownie, albo nawet bardziej chaotycznie i to oznacza, ze korzystaja ze wspomagaczy? ojj.. raczej nie . Co prawda s1mple gra na wysokim dpi, ale Pasha i NEEX juz chyba nie. Dodam, ze kazdy z nich obejmuje role snajpera w team'ie, a sa to tylko 3 przyklady . 5. oraz 6. - jak wyzej - "pewnie wh, bo za szybki" 7. Nie wiem co oznacza "na wooku", ale mysle, ze chodzilo Ci o chód (po ang. walk). Nagle obudzil mi sie "tik parkinson"... Jak sam mogles widziec, nie byl to pierwszy raz. Poza tym, nie ogladalem swojego demka, ale stawiam, ze bylo to w momencie, gdy zostalem sam w clutchu lub 1vs1 co wyzwala u mnie przyplyw stresu/adrenaliny itp. i gram wtedy inaczej. Mysle, ze tu nie ma wiecej co komentowac jezeli chodzi o rozpisanie demka, ja w Twoich zarzutach nie widze nic co mogloby udowodnic rzekome korzystanie ze wspomagaczy i mam nadzieje, ze nie tylko ja. PS: Pamietaj, ze styl gry lezy zawsze mocno w psychice, a nie tylko w rekach lub moglem po prostu miec lepszy dzien Jezeli masz nadal watpliwosci i uwazasz, ze po smierci konfigurowalem cheaty itp., to mozesz poogladac moja gre na innych mapach z tego dnia, gralem bardzo podobnie Na koniec podziele sie jeszcze swoja obserwacja - osoba pelniaca role admina powinna podchodzic do tego zadania rzetelnie, wypowiadac sie sprecyzowanie, miec jakas wiedze w danej dziedzinie, a nie dawac bany, bo ktos gra lepiej/ma lepszy dzien. Dobrze by bylo, gdyby potrafil rowniez czasami zachowac powage, a nie tylko z wszystkiego sie smiac i podchodzic olewajaco. Milego dnia czytajacym . 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NTM Opublikowano 6 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2019 Czysty UB! @ MultiMulti następnym razem rozpisze demko rzetelnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven Opublikowano 6 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2019 Sprawa została wyjaśniona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi