NoToxic Opublikowano 3 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2019 Nick: NoToxic | ArenaSkilla.pl Wiek: 14 (prawie 15) Dlaczego ja mam otrzymac admina?: Ponieważ jestem pomocny dla każdego,jestem sumienny, nie działam na szkodę serwera, jestem aktywny, i się cały czas rozwijam więc mam nadzieję że otrzymam ta szansę i zostanę adminem Doświadczenie w adminowaniu: Tutaj będe szczery. Admina miałem tylko na jednym serwerze przez 2 tygodnie Jak długo gram w CS:GO?: W CS:GO gram od ponad 2 lat (być może 3) W jakich godzinach gram na serwerze?: Gram głównie od 15-16 do 19-20 ale czasem zdarzy się że jest jakieś wolne czy coś i pojawiam się też wcześniej lub później Linki GT: https://www.gametracker.com/player/NoToxic | arenaskilla.pl/185.30.124.110:30000/ https://www.gametracker.com/player/NoToxic | keycase.pl Key-Drop.pl/185.30.124.110:30000/ Znajomość SM: 2/10 Link do profilu Steam: https://steamcommunity.com/id/sojfnsogn/ Mikrofon: Tak Czy przeczytałem regulamin Admina?: Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hemoglobina Opublikowano 3 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2019 Wszystko wygląda git na tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikt Opublikowano 3 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2019 Na TAK Zmieniam zdanie jednak jestem na NIE. proszęo złączenie w 1post. @ raveN Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomsonek Opublikowano 3 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2019 Na nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
INVI Opublikowano 3 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2019 Jestem na TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Secret_Service Opublikowano 3 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2019 Na TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NoToxic Opublikowano 3 Maja 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2019 15 minut temu, TomSoneK napisał: Na nie Moglbym znac odpowiedz dlaczego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mistrzuu Arab Opublikowano 3 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2019 TAK. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dank Opublikowano 3 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2019 +ogarnięty Jestem na tak! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jeden337 Opublikowano 3 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2019 na Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomsonek Opublikowano 3 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2019 18 minut temu, NoToxic napisał: Moglbym znac odpowiedz dlaczego? nie musze odpowiadać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fudzi Opublikowano 3 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2019 Na NIE! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SSver Opublikowano 3 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2019 Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zerdix Opublikowano 3 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2019 Na Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kihito ❤ Opublikowano 3 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2019 Nie znam cię za dobrze ale dam na tak.Mam nadzieje ze kiedyś się spotkamy na V.1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GoriX Opublikowano 3 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2019 Tak dałbym szanse Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wwawdwdadwdadww Opublikowano 3 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2019 na TAK! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MiczuMily Opublikowano 4 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2019 Nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antos Opublikowano 4 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2019 (edytowane) Ufam @ Dank, więc jeśli mówi, że się nadaje to się nadaje Edytowane 4 Maja 2019 przez E4DRIU Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mefisTo Opublikowano 4 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2019 Złożyłeś podanie i co? Aktywności BRAK! Nie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NoToxic Opublikowano 4 Maja 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2019 (edytowane) MefisTo nie wiem w czym widzisz problem jeśli w ostatnie 4 dni zrobilem 775 minut. A po zlozeniu podania gralem do 20:30 więc. a dzisiaj po prostu nie mam czasu ponieważ w soboty mam urwanie głowy w domu i zawsze jestem troche krócej w soboty ale i tak zrobilem 40min a zamierzam jeszcze troche pograc wieczorem. Mam nadzieje ze kiedy to przeczytasz to zrozmiesz i jednak zmienisz zdanie Edytowane 4 Maja 2019 przez NoToxic poprawka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kushi Opublikowano 4 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2019 kategoryczne NIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vigo Opublikowano 4 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2019 Może i masz aktywność ale tylko przez 4/5 dni. Pograj jeszcze z tydzień i bądź aktywny. Nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Esper Opublikowano 4 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2019 Na TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ToMcZaG Opublikowano 4 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2019 Daj sobie jeszcze CZAS, dokładniej zapoznaj się z serwerem i graczami wtedy napisz podanie. Jak na razie jestem na NIE. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi