Skocz do zawartości

[Rozwiązane] Permanentna mutacja dla gracza Luffy

Udostępnij

Kimi

Rekomendowane odpowiedzi

20190502212555_1.thumb.jpg.fe269a309dc2ca43149a9d2d433b9783.jpg

Witam, na forum waszej serworowni znajduje sie pierwszy raz, wiec jesli temat nie bedzie napisany wedlug scisle przyjetych norm to wybaczcie. Sprawa dotyczy sie Luffiego, ktorego poznalem na waszym serwerze surfa tier 1-2. Jest on osoba raczej dobrze rozpoznawalna przez wiekszosc społeczności serwera tym bardziej dziwi mnie ze nadal bez konsekwencji wchodzi on na wasz serwer i administracja nie reaguje. Luffy za kazdym razem bez skrupułow wchodzac na serwer wyzywa i obraza kogo popadnie, nie ma znaczenia czy jest to osoba ktora pierwszy raz weszla na serwer, czy osoba ktora jest osoba w topce, ale zdarzenie które miało miejsce kilka minut zmusila mnie to napisania na niego skargi. Luffy doslownie kilku osoba zyczyl smierci w konsekwencji czego dostal muta na 60minut. Jak dla mnie jest to sytuacja absurdalna i mam nadzieje ze osoby w wyzszej administracji zareaguja na moj post. Wedlug  mnie  Luffy powinien otrzymac perma na czat glosowy jak i teksowy ( o ile jest taka mozliwosc) lub po prostu perm na wszystkie wasze serwery. Powyzej screen tego co dzialo sie na serwerze chwile po tym jak luffy dostal bana na czat glosowy, przez ktory mowil jeszcze gorsze rzeczy.

• Lubię to! 4

• 1 rok później...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności