dyngus Opublikowano 2 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2019 (edytowane) Nick: DYGIDONGO Nick oskarżonego: Luffy Opis sytuacji: Chciałbym zgłosić niemiła sytuację na serwerze "[Surf][Tier 1-2]". Chodzi o to, że gracz o nicku @Luffy wszedł na serwer dzisiaj tj. 02.05.2019 roku koło godziny 21:15 i od razu zaczął wyzywać, nie tylko mnie, obelgi leciały również w stronę @KimiRaikkonen oraz gracza "Fan Nano". Miało to miejsce na mapie "surf_kitsune_nb" @Luffy mam wrażenie, że może wszystko na tym serwerze. Sytuacja powtarza się już długi okres czasu i nie mam przyjemności grania na tym serwerze. Myślę, że bany typu mutowanie na 60 minut za każdym razem niczego nie uczą tego gracza, jak już pisałem wcześniej jest tak cały czas. Proszę o zastosowanie bardziej surowych kar dla tego użytkownika. Serwer: "[Surf][Tier 1-2]" Dowody: @ Multitemat edytowany Edytowane 2 Maja 2019 przez DYGIDONGO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ravii Opublikowano 2 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2019 Nick:(Na jakim grasz na serwerze) Nick oskarżonego:(Osoby, na którą składasz skargę) Opis sytuacji:(Co takiego zrobiła osoba oskarżona, że zasługuje na bana) Serwer: (Na jakim serwerze wydarzyło się przewinienie) Dowody:(Screeny, demo, poproszenie H@ o logi serwera, HLTV lub minimum 3 innych Graczy) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Plays Opublikowano 2 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2019 Jako, iż jestem powiązany ze skargą wypowiem się na ten temat. Co prawda, wszedłem na serwer po dostaniu informacji na steamie, że gracz o Nicku Luffy mnie obraża, no to wbiłem i zaczęło się. Nagminne wyzywanie, brak argumentów, ja odpowiadałem na zaczepki, jednak nie były one tak obraźliwe jak jego, co można potwierdzić na tym zdjęciu przedstawionym u góry oraz Na GOTV. Polecam popatrzeć i zrobić coś z owym graczem. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SK4N3R Opublikowano 3 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2019 sam @DYGIDONGO święty nie jesteś@Luffy- silence na tydzień (obraza, niemiłe przytyki)@DYGIDONGO- mute na tydzień (prowokacja, obraza, niemiłe przytyki) AIMWARE - mute na tydzień (nadużywanie mikrofonu, obraza)@KimiRaikkonen- mute na 2 dni (obraza, niemiłe przytyki) patryczek - silence na 2 dni (obraza) wells - mute na 12 godzin (obraza) fan nano - gag na dzień (prowokacja, obraza) chn - gag na dzień (obraza, brak kultury) zaraz nadam kary Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dank Opublikowano 3 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2019 Skarga została przyjęta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi