antos Opublikowano 2 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2019 Witam, dziś pokażę wam moje takie najlepsze prace jakie wykonałem 1. (Praca została wykonana dla niejakiego "Lorda Lancelota", gracza hns który jest bardzo lubiany wśród graczy) 2. (To jest jedyny baner, który wzbudził we mnie podziw, zrobiłem go do własnego użytku) 3. (Sygnatura powstała z tego samego obrazka co baner up) 4. (Avatar również z tego samego obrazka co obrazki nr. 2/3) 5. (Motory jako jazda nie są dla mnie, ale lubię oglądać jazdy wyczynowe ) 6. (Już ostatni obrazek z mojej galerii, został on wykonany na zlecenie nie jakiego "GoriX-a" z serwera only awp) Proszę o opinie, dobre/złe ważne żebym miał jakieś rady dotyczące moich prac. Czekam na wskazówki od: 1. @ raveN 2. @ KamyK 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Secret_Service Opublikowano 2 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2019 ładne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikt Opublikowano 2 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2019 fajne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AppleJack Opublikowano 2 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2019 Nawet niezłe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mordey Opublikowano 2 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2019 Fajne fajne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ravii Opublikowano 2 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2019 wsm bekka fest 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
7days Opublikowano 2 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2019 Git prace Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi