Sm3rf Opublikowano 2 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2019 Nick:(Sm3rf gram na jailbreaku) Nick oskarżonego:(Kiper) Opis sytuacji:(Kiper bije szybciej z kosy i raz dostałem jak stał plecami) Serwer: (Jailbreak Arena Skilla) IP/SI(STEAM_1:1:240517391) Dowody:(Demko mapa jb_new_chernobyl i dust_v50) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Studziak Opublikowano 4 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2019 Jesteś troche śmieszny. To że ktoś jest od ciebie lepszy to nie znaczy że cheatuje. Chcicałbym ci uświadomić to że na JB jest coś takiego jak przenikanie i mógł przez ciebie przekecieć i cie zabić niby od przodu, ale jednak od tyłu, a jeśli ci to przeszkadza to napisz propozycje by to usunąć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Pawel Opublikowano 8 Maja 2019 Właściciel Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2019 Czyli oskarżony cheatuje bo lepiej bije kosą niż ty? Odpowiedz w miarę szybko bo nwm czy to do kosza przenosić. 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychu12338 Opublikowano 8 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2019 Sm3rf wydaje mi się ze ta osoba pierwszy raz odpaliła CS i nie wie kto jaki ma skilla . Np. : gram na JB i mam beke z takich dzieci co mówią , że mam wh i aima tylko się popłakać , oby rodzice założyli blokadę na komputer lub na gry związane ze skillem . K O S Z 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Secret_Service Opublikowano 11 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2019 Na prośbę @ NTM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Secret_Service Opublikowano 11 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2019 Temat został przeniesiony do kosza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi