Nover Opublikowano 30 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2019 Witam. Mam problem, ponieważ po każdej zmianie mapy resetują mi się rundy przez co nie mogę dołączyć do oddziału CT. Czy mogę jakoś to obejść ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AppleJack Opublikowano 30 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2019 (edytowane) Wielu osobom się resetują rundy, więc trzeba to naprawić. Ale mi się nie resetują więc nie naprawiajcie HAHAHAHAHAHAHA Edytowane 30 Kwietnia 2019 przez AppleJack Ahah 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
7days Opublikowano 30 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2019 @Noverniestety, jedyna opcja w takiej sytuacji to przerzucenie do CT przez admina w grze. Leży taki temat więc można chyba zamknąć @ raveN Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Secret_Service Opublikowano 30 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2019 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Secret_Service Opublikowano 30 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2019 Sprawa została wyjaśniona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi