Sadystka Opublikowano 28 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2019 Nick: Sadystka Nick oskarżonego: Milky Serwer: 1v1#2 Opis sytuacji: Admin ukarał innego admina, według regulaminu admin nie może ukarać innego admina dopóki ten nie szkodzi serwerowi - "Admin ma prawo zbanować lub ukarać w jakikolwiek inny sposób drugiego Admina(posiadającego uprawnienia Admina na tym serwerze) tylko gdy ten szkodzi serwerowi! Jeśli dany admin po prostu łamie regulamin, powinieneś skontaktować się Właścicielem Sieci/Opiekunem/Major Adminem". Kick jest karą, więc prosiłabym o wyciągniecie konsekwencji przez rangi wyższe dla tego pana. Dodatkowo chciałam dopisać, że owy pan również mnie ciągle prowokuje, gdy wchodzę na serwer(Sadystka amator, chłopak i takie tam). Dowody: Screen: https://imgur.com/a/hgqC3Tr (w logach można sprawdzić, który to admin zrobił) oraz demko z mapy am_breakout_64, które się pojawi za 2h. 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Milky Opublikowano 28 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2019 (edytowane) Zacznijmy od tego, ze to ty ciagle spamilas "Milky to amator" lub podobne teksty w poprzednim miesiacu i wczesniej. 9. Zakaz posiadania pingu większego niż 120. Dla mnie skarga bardzo smieszna A po za tym Je Edytowane 28 Kwietnia 2019 przez Milky Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sadystka Opublikowano 28 Kwietnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2019 Mogłeś mnie ukarać, gdy Cię "prowokowałam", a wtedy admina nie miałam 0.- Co do skargi... dla mnie twoja arogancja jest śmieszna. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Milky Opublikowano 28 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2019 A po za tym jeśli dobrze wiem to 2. Gdy na serwerze jest więcej niż jeden Admin, dzielą się ze sobą obowiązkami. Gdy jestem na serwerze to praktycznie nic nie robisz, czasami jakiś ban/mute/gag poleci ale to rzadko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Milky Opublikowano 28 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2019 Według mnie temat do zamknięcia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Irelia Opublikowano 28 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2019 Potwierdzam sytuację, bo ją widziałem. Dostała kicka od admina milky za to, że miała wyższy ping, ale nie mogła od niego dostać tego kicka według regulaminu :) Dodatkowo jego zachowanie jest żałosne i prowokujące, co on jeszcze robi na tym stanowisku? 1 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Milky Opublikowano 28 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2019 2 minuty temu, Irelia napisał: prowokujące ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikru Opublikowano 28 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2019 3 minuty temu, Milky napisał: A po za tym jeśli dobrze wiem to 2. Gdy na serwerze jest więcej niż jeden Admin, dzielą się ze sobą obowiązkami. Gdy jestem na serwerze to praktycznie nic nie robisz, czasami jakiś ban/mute/gag poleci ale to rzadko. A w tej bajce byly smoki? Ostatnio siedzac na Arenkach widzialem, ze prowokowales innych graczy do lamania regulaminu itd. jak i sama Sadystkę tylko po ty by jej zaszkodzic. Sam na serwerze nie robisz nic a nawet sam lamiesz regulamin dajac "swietny" przyklad innym oraz obrazajac innych. Jezeli Sadystka miala wyzszy ping niz te 120 wystarczylo napisac by go ogarnela badz wyszla z serwera. Ps. Jezeli bedziesz chcial na to odpowiadac to nawet nie probuj bo nie mam zamiaru z toba prowadzic dyskusji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Irelia Opublikowano 28 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2019 Nie udawaj takiego debila, wiesz dobrze o czym piszę. Zresztą co ja będę się wysilał, wszystko jest na demkach i w logach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Milky Opublikowano 28 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2019 1 minutę temu, Mikrusik napisał: A w tej bajce byly smoki? Ostatnio siedzac na Arenkach widzialem, ze prowokowales innych graczy do lamania regulaminu itd. jak i sama Sadystkę tylko po ty by jej zaszkodzic. Sam na serwerze nie robisz nic a nawet sam lamiesz regulamin dajac "swietny" przyklad innym oraz obrazajac innych. Jezeli Sadystka miala wyzszy ping niz te 120 wystarczylo napisac by go ogarnela badz wyszla z serwera. Ps. Jezeli bedziesz chcial na to odpowiadac to nawet nie probuj bo nie mam zamiaru z toba prowadzic dyskusji. Nie nie, chętnie odpowiem Poczynając od tego, że żadnego gracza nie prowokowałem, a po za tym sadystka czasami wchodzi na serwer i jak mówiłem coś może zrobi. A co do tego "Mogłeś napisać" każdy kto wchodzi na serwer powinien akceptować regulamin serwera,a po za tym ciągle kogoś upominam. Sadystka była pare razy upominana. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Milky Opublikowano 28 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2019 4 minuty temu, Mikrusik napisał: Sam na serwerze nie robisz nic Nic @ Mikrusik to ty nie robisz więc ode mnie zdala 1 1 Nie wnosisz nic nowego do tematu. Spam! Przez Secret_Service, 28 Kwietnia 2019 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikru Opublikowano 28 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2019 3 minuty temu, Milky napisał: Nie nie, chętnie odpowiem Poczynając od tego, że żadnego gracza nie prowokowałem, a po za tym sadystka czasami wchodzi na serwer i jak mówiłem coś może zrobi. A co do tego "Mogłeś napisać" każdy kto wchodzi na serwer powinien akceptować regulamin serwera,a po za tym ciągle kogoś upominam. Sadystka była pare razy upominana. 2 minuty temu, Milky napisał: Nic @ Mikrusik to ty nie robisz więc ode mnie zdala 1. Mowilem nie odpowiadaj. C Z Y T A N I E Z E Z R O Z U M I E N I E M zbyt ciezkie? 2. Chcesz przyklady? Spoko. :)))) Kilka dni temu siedzimy na serwerze (Ja, Sadystka, Izz_Aldin) wchodzisz ty i tylko co chwile rzucasz kurwami na prawo i lewo a jak ktos cos zglosi to tylko sprawdzcie to a sam nic nie robisz. 3. Nie kazdy sprawdza co chwile ile ma pingu wiec wystarczylo powiedziec, ze przez dluzszy czas ma wysoko ping. 4. NIE ODPOWIADAJ 5. Patrz na ten cholerny punkt 1 i 4. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Milky Opublikowano 28 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2019 @ Mikrusik Kilka dni temu to Aldina nie było a po za tym, ostanio coraz mniej "rzucam kurwami" 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sadystka Opublikowano 28 Kwietnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2019 Dodatkowo chciałam dopisać, że jako admin zgłaszasz na tym samym serwerze osoby łamiące regulamin i każesz Mi to sprawdzać (najczęściej są to osoby "czitujące"). Jako admin nie powinieneś robić takich rzeczy, tylko jak podejrzewasz kogoś o oszukiwanie to albo informujesz innego admina na U@ o pomoc albo sam go sprawdzasz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Milky Opublikowano 28 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2019 @ Sadystka No sory, ale czasami to u@ nie działa i pisze na cały chat a wtedy gracz który ma być sprawdzamy może ucieć dlatego korzystam z !zglos Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sadystka Opublikowano 28 Kwietnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2019 2 minuty temu, Milky napisał: @ Sadystka No sory, ale czasami to u@ nie działa i pisze na cały chat a wtedy gracz który ma być sprawdzamy może ucieć dlatego korzystam z !zglos Kit to git. U@ działa zawsze, chyba, że wywali wszystkie pluginy odpowiadające za czat adminów, a jak wywali takie pluginy to zgłoś tym bardziej nie powinien działać. Czekam na decyzję rang wyższych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Milky Opublikowano 28 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2019 @ Sadystka Nie kłam kurna w żywe oczy, dobrze wiesz, że jest szansa, że zamiast napisać na chat administratór to pisze jako msay ... Jeśli mi nie wierzysz wejdź na serwer i się przekonaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Milky Opublikowano 28 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2019 Nie kłóćmy się i zostawmy to wyższym rangom 4. Kłótnie między Adminami nie będą tolerowane i są niedopuszczalne. W przypadku zaistnienia konfliktu, zgłasza się tenże problem do Właściciela/Opiekuna/Major Admina tego serwera. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szyszeq234 Opublikowano 28 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2019 Niestety byłem świadkiem kilku sytuacji, w których admin ten brał udział. Często olewa zgłoszenia i jak użytkownicy wyżej piszą; prowokuje innych. Nie wiem dlaczego taka osoba znajduje się na takim stanowisku. Nie pozdrawiam. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Milky Opublikowano 28 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2019 Ciebie ta skarga nie dotyczy a po za tym sprawdzam każdą skargę, staram się chcoiaż Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szyszeq234 Opublikowano 28 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2019 Hmm czyli nie mogę wypowiedzieć się w danej sytuacji ponieważ nie jest to na mnie skarga? Żałosne... 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AppleJack Opublikowano 28 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2019 Kur*a dajcie mu tego degrada i już, on się nie nadaje. A tak a propos gdy wbijam na serwer to mnie zawsze prowokujesz słowami typu pisz skargę zaraz napisze skarge itp. Admin także faworyzuje innych graczy, ponieważ mi za 1 przekleństwo dał gaga na 30 a gdy inni się wyzywają to daje im kilkakrotnie upomnienia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Milky Opublikowano 28 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2019 Typku malutki, widziałem cie na serwerze może 3 razy więc to ze dostałeś Gaga to nie tylko ty sory ale ja nie będę się z tobą kłócił Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AppleJack Opublikowano 28 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2019 3 minuty temu, Milky napisał: Typku malutki, widziałem cie na serwerze może 3 razy więc to ze dostałeś Gaga to nie tylko ty sory ale ja nie będę się z tobą kłócił Spoko ja też, tylko myślisz że dlaczego nie wchodzę? Bo ty tam masz kurwa admina. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Milky Opublikowano 28 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2019 I słuchaj, bardzo mnie cieszy twoja decyzja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi