Skocz do zawartości

[Przyjęta][Skarga] Milky

Udostępnij

Sadystka

Rekomendowane odpowiedzi

Nick: Sadystka
Nick oskarżonego: Milky

Serwer: 1v1#2
Opis sytuacji: Admin ukarał innego admina, według regulaminu admin nie może ukarać innego admina dopóki ten nie szkodzi serwerowi - "Admin ma prawo zbanować lub ukarać w jakikolwiek inny sposób drugiego Admina(posiadającego uprawnienia Admina na tym serwerze) tylko gdy ten szkodzi serwerowi! Jeśli dany admin po prostu łamie regulamin, powinieneś skontaktować się Właścicielem Sieci/Opiekunem/Major Adminem". Kick jest karą, więc prosiłabym o wyciągniecie konsekwencji przez rangi wyższe dla tego pana. Dodatkowo chciałam dopisać, że owy pan również mnie ciągle prowokuje, gdy wchodzę na serwer(Sadystka amator, chłopak i takie tam).
Dowody: Screen: https://imgur.com/a/hgqC3Tr (w logach można sprawdzić, który to admin zrobił) oraz demko z mapy am_breakout_64, które się pojawi za 2h.

• Wrr! 1
  • Haha! 1

3 minuty temu, Milky napisał:

A po za tym jeśli dobrze wiem to

2. Gdy na serwerze jest więcej niż jeden Admin, dzielą się ze sobą obowiązkami.

Gdy jestem na serwerze to praktycznie nic nie robisz, czasami jakiś ban/mute/gag poleci ale to rzadko.

A w tej bajce byly smoki? 

Ostatnio siedzac na Arenkach widzialem, ze prowokowales innych graczy do lamania regulaminu itd. jak i sama Sadystkę tylko po ty by jej zaszkodzic. Sam na serwerze nie robisz nic a nawet sam lamiesz regulamin dajac "swietny" przyklad innym oraz obrazajac innych.

Jezeli Sadystka miala wyzszy ping niz te 120 wystarczylo napisac by go ogarnela badz wyszla z serwera. :)

Ps. Jezeli bedziesz chcial na to odpowiadac to nawet nie probuj bo nie mam zamiaru z toba prowadzic dyskusji. ;)

1 minutę temu, Mikrusik napisał:

A w tej bajce byly smoki? 

Ostatnio siedzac na Arenkach widzialem, ze prowokowales innych graczy do lamania regulaminu itd. jak i sama Sadystkę tylko po ty by jej zaszkodzic. Sam na serwerze nie robisz nic a nawet sam lamiesz regulamin dajac "swietny" przyklad innym oraz obrazajac innych.

Jezeli Sadystka miala wyzszy ping niz te 120 wystarczylo napisac by go ogarnela badz wyszla z serwera. :)

Ps. Jezeli bedziesz chcial na to odpowiadac to nawet nie probuj bo nie mam zamiaru z toba prowadzic dyskusji. ;)

Nie nie, chętnie odpowiem 
Poczynając od tego, że żadnego gracza nie prowokowałem, a po za tym sadystka czasami wchodzi na serwer i jak mówiłem coś może zrobi. A co do tego "Mogłeś napisać" każdy kto wchodzi na serwer powinien akceptować regulamin serwera,a po za tym ciągle kogoś upominam. Sadystka była pare razy upominana.

3 minuty temu, Milky napisał:

Nie nie, chętnie odpowiem 
Poczynając od tego, że żadnego gracza nie prowokowałem, a po za tym sadystka czasami wchodzi na serwer i jak mówiłem coś może zrobi. A co do tego "Mogłeś napisać" każdy kto wchodzi na serwer powinien akceptować regulamin serwera,a po za tym ciągle kogoś upominam. Sadystka była pare razy upominana.

2 minuty temu, Milky napisał:

Nic @ Mikrusik to ty nie robisz ;) więc ode mnie zdala :) 

1. Mowilem nie odpowiadaj. C Z Y T A N I E Z E Z R O Z U M I E N I E M zbyt ciezkie?

2.  Chcesz przyklady? Spoko. :))))

Kilka dni temu siedzimy na serwerze (Ja, Sadystka, Izz_Aldin) wchodzisz ty i tylko co chwile rzucasz kurwami na prawo i lewo a jak ktos cos zglosi to tylko sprawdzcie to a sam nic nie robisz.

3. Nie kazdy sprawdza co chwile ile ma pingu wiec wystarczylo powiedziec, ze przez dluzszy czas ma wysoko ping.

4. NIE ODPOWIADAJ

5. Patrz na ten cholerny punkt 1 i 4. 

Dodatkowo chciałam dopisać, że jako admin zgłaszasz na tym samym serwerze osoby łamiące regulamin i każesz Mi to sprawdzać (najczęściej są to osoby "czitujące"). Jako admin nie powinieneś robić takich rzeczy, tylko jak podejrzewasz kogoś o oszukiwanie to albo informujesz innego admina na U@ o pomoc albo sam go sprawdzasz. 

2 minuty temu, Milky napisał:

@ Sadystka No sory, ale czasami to u@ nie działa i pisze na cały chat a wtedy gracz który ma być sprawdzamy może ucieć dlatego korzystam z !zglos

Kit to git. U@ działa zawsze, chyba, że wywali wszystkie pluginy odpowiadające za czat adminów, a jak wywali takie pluginy to zgłoś tym bardziej nie powinien działać. Czekam na decyzję rang wyższych :)

Kur*a dajcie mu tego degrada i już, on się nie nadaje. A tak a propos gdy wbijam na serwer to mnie zawsze prowokujesz słowami typu pisz skargę zaraz napisze skarge itp. Admin także faworyzuje innych graczy, ponieważ mi za 1 przekleństwo dał gaga na 30 a gdy inni się wyzywają to daje im kilkakrotnie upomnienia.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności