PoProstuDamian Opublikowano 28 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2019 Nick:PoProstuDamian Nick oskarżonego:Zerdix Serwer: jb Opis sytuacji:dostałem bana za 2fk na 60 powinien byc na 30(przepraszam że jęśli sie myle) i tak na fd zabiłem strusia i zerdixa w sercera do którego mogło sie wejśc tylko przez giera więc zabiłem ich za to ze byli w gierze Serwer: jb mapa jb_jong_final Dowody: demo z mapy jb_jong_final o godzinie 20:00 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zerdix Opublikowano 28 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2019 2-3 FreeKill'e - CTBan na 60 minut chyba, że Klawisz, Zastępca, Prowadzący przeprosi graczy. Mogłeś przeprosić, nie przeprosiłeś. Już nie mówiąc o tym, że to nie jakieś rzadkie przypadki tylko co ja jestem na serwerze, widzę jak robisz jakiegoś FK i Ci daje ostrzeżenie, za nim wejdziesz do CT przeczytaj regulamin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoProstuDamian Opublikowano 28 Kwietnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2019 Dobra ale byłes w gierze i weszles do secreta wienc mogłem cie zabic bo byłeś w gierze razem ze strusiem wienc ban za nic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SK4N3R Opublikowano 28 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2019 (edytowane) zerdix ze strusiem wchodzili do secreta GR-em, tak jak zaznaczyłem na screenie ---> mogli więc zostać zabici przez Damiana CT ban niesłyszny- sprawę zostawiam @ tos1ek Edytowane 28 Kwietnia 2019 przez SK4N3R Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AppleJack Opublikowano 28 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2019 3 minuty temu, PoProstuDamian napisał: Dobra ale byłes w gierze i weszles do secreta wienc mogłem cie zabic bo byłeś w gierze razem ze strusiem wienc ban za nic 1. Ortografia bo to jak piszesz boli w oczy 2. Ty ct nie ogarniasz xD 3.Raven nie dawaj mi warna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tosiek Opublikowano 29 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2019 Jest to ostatnie ostrzeżenie dla Zerdixa, przy kolejnym przewinieniu zostanie on zdegradowany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tosiek Opublikowano 29 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2019 Skarga została przyjęta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi