Tamer Opublikowano 13 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2019 Nick: Tamer Nick oskarżonego: (Admin) Tomczag Opis sytuacji: Dostałem bezpodstawnego muta na 2h za "obrazę graczy". Jedyne co powiedziałem to: "ten gość do dzban". A przecież słowo dzban to nie obraza. xD Dowody: GoTV ok17:30 mapa: deathrun_extreme Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrWhite Opublikowano 13 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2019 Słowo "Dzban" to obraza, ale jeśli powiedziałeś to tylko raz to powinieneś dostać muta na max 30 minut, a nie na aż 2 godziny. Sprawdzę czy powiedziałeś to jeden raz czy kilka razy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ToMcZaG Opublikowano 13 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2019 jest demko proszę sprawdzić wcześniejsze sytuacje, sprawdź sobie definicję słowa dzban. do tego chciałbym dodać słowa Administratora który dobrze zna tego gracza Miczu: "napisz że gracz otrzymał kiedyś PERM BANA i często dostawał bany i muty za obrazę" wydaje mi się że w tym momencie moje nadanie kary na gracza nie była bezpodstawna. Chciałbym dodać tylko to: Obrażanie graczy - Mute/Gag od 30 minut do 12 godzin (Jeżeli sytuacja się powtarza, ban do 3h.) Gracz notorycznie obraża graczy w przeszłości więc otrzymał karę zgodnie z taryfikatorem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrWhite Opublikowano 13 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2019 Wow on tylko raz powiedział, że ktoś jest dzbanem i to jeszcze nie było agresywne. Jak dla mnie powinien dostać muta na max 30 min. Oczywiście zostawiam to rangą wyższym, bo nie moja rola oceniać adminów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kostek* Opublikowano 19 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2019 Ja tylko dodam, że gracz powinien dostać na 30min, ale zostawiam rangą wyższym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Pawel Opublikowano 7 Lutego 2019 Właściciel Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2019 Przedawnione w luj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Pawel Opublikowano 7 Lutego 2019 Właściciel Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2019 Sprawa została wyjaśniona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi