MasteRLuckY Opublikowano 20 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2019 Nick:(MasteR LuckY) Nick admina:(Mr white>/mati nie wiem tego dokladnie poniewaz chyba ma dwie nazwy) Długość bana:(Permanentny) Data i godzina:( 20.04.2019 21:30) Serwer:( [PL] ★ArenaSkilla★ Only AWP [TR12) Powód bana:(czituje) Mapa:(Mapa awp india cs1.6 1 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrWhite Opublikowano 21 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2019 (edytowane) Zbanowałem @MasteRLuckY za te akcje: 7:33 - z mojej perspektywy wyglądało jakby ledwo co się wychylił i od razu strzelił w moją stronę. 8:15 - skanował idealnie w typa stojącego na respie. Patrząc na demko zauważyłem że MasteR LuckY często skanuje więc z tą drugą sytuacją jest całkowicie normalnie. Oczywiście przepraszam za tą decyzję i leci UB. Edytowane 21 Kwietnia 2019 przez Mati ◕◕ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Secret_Service Opublikowano 21 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2019 Sprawa została wyjaśniona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi