Skocz do zawartości

[Odrzucona]Skarga na EEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

Udostępnij

wariat

Rekomendowane odpowiedzi

Nick: wariat
Nick oskarżonego: EEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

Serwer:  Cs 1.6dv2
Opis sytuacji:sytuacja wyglądała tak, było dwóch adminów rafik i EEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE, ja byłem w tt jeden z graczy strzelał poza terenem tt i to sporo mi zabrał hp administracja nic nie zrobiła więc wyszedłem kawałek poza drzwi i go zabiłem a pan EEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE mnie zbanował bez ostrzegania od razu dał mi bana a dla gracza nic nie zrobił.

Serwer: 80.72.41.158:28004
https://www29.zippyshare.com/v/44E5KPEp/file.html

wariat ewidentnie ma jakiś żal do wszystkich że stracił admina, powodów żeby go zbanować codzienni jest masa a kiedy w końcu dostaje zasłużonego bana pisze skargę, bardzo nie w porządku zważywszy na twoje zachowanie, dodam że gracz który cię strzelał wyleciał zaraz za tobą 

28 minut temu, wariat napisał:

1 okej dobra byłeś na forum, jak wychodzisz na forum przejrzeć to wychodź z serwa, a nie nabijasz sobie czas

2 był przy tym też rafik, który to widział, bo dał jemu ostrzeżenie a zaraz po ostrzeżeniu dostałem bana

Nabijam godzinki? To nie wiem jak zgine to mam wyjsc z serwera wejsc na forum i tak ciagle? :/
Bana mialem Ci nie dawać ale jezeli sie o niego prosisz to masz a gdybym Ci go nie dal to bys pewnie cos znowu spamil na u@ ,ze zle coś jest robione przez adminow.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności