wariat Opublikowano 19 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2019 Nick: wariat Nick oskarżonego: EEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE Serwer: Cs 1.6dv2 Opis sytuacji:sytuacja wyglądała tak, było dwóch adminów rafik i EEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE, ja byłem w tt jeden z graczy strzelał poza terenem tt i to sporo mi zabrał hp administracja nic nie zrobiła więc wyszedłem kawałek poza drzwi i go zabiłem a pan EEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE mnie zbanował bez ostrzegania od razu dał mi bana a dla gracza nic nie zrobił. Serwer: 80.72.41.158:28004https://www29.zippyshare.com/v/44E5KPEp/file.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jeden337 Opublikowano 19 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2019 Po 1. Byłem na forum i jak wróciłem to widziałem tylko ciebie jak wyszedles poza teren TT i zaczałeś bić. Po 2. Nie chcialem Ci dawać bana i dać ostrzezenie ale jak piszesz na u@ ,ze chcesz bana. (GRACZ) wariat : banuj a nie pierdo... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafik Opublikowano 19 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2019 wariat ewidentnie ma jakiś żal do wszystkich że stracił admina, powodów żeby go zbanować codzienni jest masa a kiedy w końcu dostaje zasłużonego bana pisze skargę, bardzo nie w porządku zważywszy na twoje zachowanie, dodam że gracz który cię strzelał wyleciał zaraz za tobą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wariat Opublikowano 19 Kwietnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2019 1 okej dobra byłeś na forum, jak wychodzisz na forum przejrzeć to wychodź z serwa, a nie nabijasz sobie czas 2 był przy tym też rafik, który to widział, bo dał jemu ostrzeżenie a zaraz po ostrzeżeniu dostałem bana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wariat Opublikowano 19 Kwietnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2019 (edytowane) rafik ja żadnego żalu do nikogo nie mam, bo już się pogodziłem, z tym że nie mam tego adma Edytowane 19 Kwietnia 2019 przez wariat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jeden337 Opublikowano 19 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2019 28 minut temu, wariat napisał: 1 okej dobra byłeś na forum, jak wychodzisz na forum przejrzeć to wychodź z serwa, a nie nabijasz sobie czas 2 był przy tym też rafik, który to widział, bo dał jemu ostrzeżenie a zaraz po ostrzeżeniu dostałem bana Nabijam godzinki? To nie wiem jak zgine to mam wyjsc z serwera wejsc na forum i tak ciagle? Bana mialem Ci nie dawać ale jezeli sie o niego prosisz to masz a gdybym Ci go nie dal to bys pewnie cos znowu spamil na u@ ,ze zle coś jest robione przez adminow. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wariat Opublikowano 19 Kwietnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2019 Każdy admin powinien pomyśleć nad banem i dawać ostrzeżenia za takie coś, a nie od razu bana 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Secret_Service Opublikowano 19 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2019 Skarga została odrzucona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi