Strusiu Opublikowano 18 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2019 Nick: C1N3K Nick oskarżonego: Kenzie Serwer: JailBreak Opis sytuacji: Kenzie kampił na berku przez ponad 3minuty w 1 miejscu. Inni gracze w tym ja mówili mu żeby zmienił miejsce bo nie można kampić Dowody: Demo od godz. 14:49 mapa jb_lego_jail_2k17b Od razu mówię, że mówiłem szukającym gdzie ten gracz się znajduję ponieważ była to ostatnia runda i Kenzie był ostatnim graczem chowającym się graczem. Nie chciałem przedłużać mapki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szarik123 Opublikowano 18 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2019 tak było 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VaaS Opublikowano 18 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2019 (edytowane) Nie było mnie wtedy na tej mapie, ale na innych też kampi na Berku. Edytowane 18 Kwietnia 2019 przez VaaS Estetyka. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoProstuDamian Opublikowano 18 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2019 Potwierdzam sytuacje graczowi ,kenzi zdarzy sie tez często przeklinać 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strusiu Opublikowano 18 Kwietnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2019 A właśnie Gracz Kenzie niejednokrotnie przeklinał na tej mapie 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrWhite Opublikowano 20 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2019 (edytowane) Więcej takich beznadziejnych skarg... Proszę o nadanie bana na 10 min za kampienie dla gracza Kenzie. Edytowane 20 Kwietnia 2019 przez Mati ◕◕ 1 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven Opublikowano 20 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2019 Skarga została przyjęta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi