Strachu Opublikowano 14 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2019 Nick: Strachu Arenaskilla.pl Nick oskarżonego: GetPower Serwer: JB Opis sytuacji: teksty rasistowskie i malowidła (zmiana ich ale kazdy wie o jakie malunki chodzi) + wyzywanie graczy Serwer: JB Dowody: Mapka jb_finland zaczeła sie około 23:40 z dnia 14.04.2019 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolednik33 Opublikowano 14 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2019 Nie potwierdzam gracz stosował sie zgodnie do regulaminu X Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strachu Opublikowano 14 Kwietnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2019 Demko wyjasni sytuacje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GetPower Opublikowano 14 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2019 Nie zgadzam się z powyższym. Nie było żadnych tekstów rasistowskich, jedyne co to strzelaj do czarnego, bo taki typ miał skin, mogło mi się wymsknąć słowo "żyd", ale to przypadkiem. Malowidła były pozmieniane więc nie należy tego brać pod rasizm/nazizm. Również tak jak hymn Niemiec nie powinien być pod uwagę jako przestępstwo łamiące regulamin. Z wyzywaniem graczy się zgodzę, wbiły jakieś noname chamy i się pruły to wyjaśniłem szybciutko sytuacje 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SK4N3R Opublikowano 15 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2019 9:45 mowa o IV rzeszy + rysowanie swastyki (jeden element zmieniony) później do kogoś "o Ty zbuntowany ży..." 13:03 "chodź tu żydzie" 15:58 "żydzie" 18:19 "zamknij piz**" 18:36 "o ku*** co sie odj*****" 22:22 "deutschland deutschland über alles" +obraza 23:00 obraza 27:10 obraza (jeszcze kilka razy były rysowane te pseudo swastyki, mowa o rzeszy i zydach, ale już nie zapisywałem czasów) GetPower: mute na dzień---> głównie za obrazę graczy; głoszenie treści faszystowskich też brałem pod uwagę, ale w mniejszym stopniu BAN NADANY proszę również o nadanie bana na godzinę za rysowanie swastyk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven Opublikowano 15 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2019 Skarga została przyjęta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi