>3$Pupu$3< Opublikowano 13 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2019 Nick: >3$Pupu$3< Nick oskarżonego:#$Monster$# Serwer: Deathrun v2 Opis sytuacji: zabiłem typa a on wkampiony stał odrazu i mnie zabił Serwer: dr_bajocero Dowody: demko godzina 21.40 swiadek $DIABEŁUSZEK$ 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
#$Monster$# Opublikowano 13 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2019 No ok zabiłem Ale odczekałem 1sek xD 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrWhite Opublikowano 14 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2019 Proszę o nadanie bana na 10 min dla gracza #$Monster$# za kampienie. Naprawdę piszecie skargi, za to że ktoś raz was od razu zabił? 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven Opublikowano 14 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2019 Skarga została przyjęta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi