_antek Opublikowano 29 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2024 Nick: king Imię: Antoni Wiek: 19 Dlaczego ja mam otrzymać rangę Moderatora?: Jestem na forum już od 4lat sprawdziłem się już na randze typu admin/ubt, chciałbym urozmaicić moja „wielką kariere” na arenie i spróbować swoich sił na czymś wyższym Doświadczenie w moderowaniu: Nie mam doświadczenia, natomiast szybko się uczę i myślę, że dałbym radę to ogarnąć. Ile czasu poświęcam forum: Forum mam odpalone zawsze na drugim monitorze wiec jakby dużą część dnia Coś o sobie: 4kl technikum, fan liverpoolu, mieszkam w małym mieście pod Wrocławiem, lubię gotować i grać w fifę z inatimerem Co zrobiłeś dla ArenySkilla: act 2lata i kilkukrotnie admin Kontakt: Steam/ discord: kingu_7 2 2 1 "Kontakt: (Konkretne numery komunikatorów przez które można się z Tobą skontaktować)" ? Przez xdar1uNqq, 29 Czerwca 2024, edytowane 29 Czerwca 2024 Uzupełniam wzór o kontakty. Przez xdar1uNqq, 29 Czerwca 2024 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 29 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2024 Na Ta ogar 1 "Ogar" nie jest argumentem - jest to gatunek psa Przez Tomgra, 2 Lipca 2024 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bakajoko Opublikowano 30 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2024 nadaje sie jak nikt inny, na tak +ogarniaka w te gildie czy tam cos +umie czytać i pisać +doswiadczenie +ma dobry kontakt z moderatorem 1 Brak konkretnego stanowiska Na tak/Na nie Przez xdar1uNqq, 30 Czerwca 2024 Uzupełniam stanowisko Przez xdar1uNqq, 30 Czerwca 2024 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Belz Opublikowano 30 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2024 Od biedy ujdzie xD Dobry chłopak można go sprawdzić. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulimek Opublikowano 30 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2024 Na tak -kumaty człowiek -staż -aktywność 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
inatimer Opublikowano 1 Lipca 2024 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2024 na +ogar +aktywnosc -czeste odpuszczanie po otrzymaniu x rangi - doswiadczenie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABIXON Opublikowano 1 Lipca 2024 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2024 na tak +staz na arenie +aktywnosc poradzi se chlopaczyna 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ProGram Opublikowano 1 Lipca 2024 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2024 na tak +zjeb 1 To nie jest argument przemawiający za kandydatem. Brak stanowiska / brak argumentów Przez Tomgra, 2 Lipca 2024 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fenomenalny Opublikowano 2 Lipca 2024 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2024 na tak +staz +chyba ogar wedlug ekspertów 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dunk Opublikowano 2 Lipca 2024 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2024 Na tak + Ogarnięty gość + Staż na forum + Aktywność 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Natural Opublikowano 18 Lipca 2024 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2024 tak ogarnięty i żywy na forum 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rajek1908 Opublikowano 18 Lipca 2024 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2024 Na tak + Aktywny + Ogarnięty Dasz radę Antek ❤️ 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Forum Tomgra Opublikowano 25 Lipca 2024 Administrator Forum Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2024 Podanie odrzucone Aplikacja została odrzucona. 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi