realfejmior Opublikowano 24 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2024 Nick: (Na jakim grasz na serwerach) realfejmior Imię: Mikołaj Wiek:15 Dlaczego ja mam otrzymać rangę Redaktora?: (Przekonaj nas, że jesteś odpowiednim kandydatem) Ponieważ sprawdziłbym się na tej randze są wakacje mam dużo wolnego czasu Jakie treści planujesz dodawać?: (Wykaż się kreatywnością, napisz co nowego dodasz do naszej redakcji) planuje wznowić szybkie strzały pytania dnia i szybkie pytania Coś o sobie: (Opisz siebie, jakie masz cechy) jestem punktualny nie spóźniam się nigdy więc nie było by problemów z wstawianiem zabaw forumowych na czas jestem również spostrzegawczy (osoby które grają na jb wiedzą) Kontakt: (Link do profilu steam, discord tag) discord:realfejmior forum steam (macie linka gdy klikniecie w mój nick który napisałem na początku) 1 Zmieniam "Jakie treści planujesz dodawać?" Przez xdar1uNqq, 25 Czerwca 2024 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 24 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2024 Na Tak +Jedyny aktywny użytkownik w redakcji na tą chwilę. +Pomysłowość, Kreatywność +Wiek +Oraz jak pisze no to punktualność 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ProGram Opublikowano 25 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2024 na tak +kreatywnosc +duza aktywnosc -zachowanie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
inatimer Opublikowano 27 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2024 moze byc w sumie, jak masz checi to czemu nie napewno niekreatywnosc nie wiem skad to ludzie biora ale +aktywnosc - zachowanie ale przy tym stanowisku nie ma to znaczenia +punktualnosc (jak narazie sie nie spoznil) +checi (komu by sie chcialo, pewnie nikomu ale jak chce to niech bierze) 1 1 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fenomenalny Opublikowano 27 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2024 na tak +aktywnosc +checi 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nitrek Opublikowano 27 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2024 wez dzieciaku zacznij robic cos pozytecznego w domu by matka i ojciec byli dumni nie 2 1 1 Prosimy o trochę wykwintniejszy język Przez xdar1uNqq, 27 Czerwca 2024 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kvba Opublikowano 27 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2024 4 godziny temu, Nitrek napisał: wez dzieciaku zacznij robic cos pozytecznego w domu by matka i ojciec byli dumni nie ty idz pobiegac to moze cos schudniesz na tak +kreatywny +aktywny 1 1 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulimek Opublikowano 27 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2024 na nie -mental -działa na szkodę sieci -wiek 3 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_antek Opublikowano 27 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2024 na nie -mental -działa na szkodę sieci -kreatywnosc 1 4 Może byś coś swojego napisał? "- "powody wyżej" lub "powody u gracza XXX" to nie argument." Przez xdar1uNqq, 27 Czerwca 2024 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABIXON Opublikowano 27 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2024 na tak +nikomu raczej nie bedzie sie chcialo byc redaktorem +aktywnosc 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B0SSM4N Opublikowano 27 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2024 Niech będzie na tak Nie widzę więcej chętnych na to stanowisko +chęci +aktywność -twoje zachowanie nie jest przekonywujące co do twojej osoby np. na jb czy na forum (skargi) -pytania nie są na ten moment jakieś bardzo kreatywne ale może z czasem byś wpadł na coś ciekawego 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ponczek Opublikowano 27 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2024 tak bo tak 1 Osoba wypowiadająca się w podaniu musi uargumentować swoje stanowisko. Przez Tomgra, 28 Czerwca 2024 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Forum Tomgra Opublikowano 28 Czerwca 2024 Administrator Forum Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2024 Uporczywe łamanie regulaminu forum Podanie odrzucone Aplikacja została odrzucona. 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi