hawaje Opublikowano 12 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2019 Nick: (Na jakim grasz na serwerach); hawaje Wiek: 15 Dlaczego ja mam otrzymać admina?: (Przekonaj nas, że jesteś odpowiednim kandydatem): Nie bede pisal to co kazdy ze "dzieci na serwerze nie ma admina itd..bla bla.." napisze z serca i nie bede palil frana, Chcialbym pomagac na serwerze. Mysle, ze nadaje sie na to stanowisko mimo wieku Doświadczenie w adminowaniu: (Jaki czas się tym zajmujesz itp.) Juz raz bylem adminem i wiem mniej wiecej Jak długo gram w CS:GO?: ponad rok W których godzinach najczęściej gram na serwerze?: od rana do nocy Link GT: (Ukazuje czas spędzony na serwerze, można podać kilka linków) https://www.gametracker.com/player/hawaje/185.30.124.110:30040/ Znajomość SM: (Skala określona w regulaminie sieci) 3/10 Link do profilu Steam: https://steamcommunity.com/id/KIDDSDS/ Mikrofon: (Tak/Nie) Tak Czy przeczytałeś regulamin Admina?: Tak 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciosek Opublikowano 12 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2019 +wiek +/-sm +ogarniety Dobra morda bier! NA TAK 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DOMINO Opublikowano 12 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2019 Na TAk 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rajek1908 Opublikowano 12 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2019 Biere go jestem na tak Rajek from ohp 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hemoglobina Opublikowano 12 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2019 (edytowane) Jestem na tak Edytowane 12 Kwietnia 2019 przez Hemoglobina 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EzBucks_YT Opublikowano 12 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2019 +wiek -sm -aktywność Bardzo rzadko jesteś na serwerze Popraw aktywność Jak Narazie Jestem Na Nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I must kill you :) Opublikowano 13 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2019 tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WolfTeam Opublikowano 13 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2019 Na Nie -nieogarnięty -sm -Aktywość 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chakrapoprostuPOLSKA Opublikowano 13 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2019 Nie przekonałeś mnie Na NIE!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mistrzuu Arab Opublikowano 13 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2019 E tam nauczy się. Jestem na tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vigo Opublikowano 13 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2019 Yes! ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antos Opublikowano 13 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2019 aktywność z tego co widze była nabijana w nocy, nie wiem czy +left czy jakoś ale wynik jest marny. +/-wiek -nie widać cię na serwerze coś musi za tym stać NA NIE!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hawaje Opublikowano 13 Kwietnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2019 (edytowane) 15 minut temu, ❤ω3αℓℓу❤ napisał: aktywność z tego co widze była nabijana w nocy, nie wiem czy +left czy jakoś ale wynik jest marny. +/-wiek -nie widać cię na serwerze coś musi za tym stać NA NIE!! XDD kiedy ostatnio byłeś na serwerze. Po 2. W nocy ciekawie kiedy, chyba że dla cb 21 to godzina gdzie nikt już nie gra. Daj może jakiś dowód na to a nie jakieś oskarżenia zarzucasz na moją osobę. 3. Na twoim GT ostatnio wgl nie grałeś więc... Nie wiesz kiedy gram Edytowane 13 Kwietnia 2019 przez hawaje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AppleJack Opublikowano 13 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2019 Jabłko Jacek Na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gawron Opublikowano 13 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2019 Hmmmm Aktywność do poprawy +wiek +/- sm Podrasuj aktywność Ale jestem na tak! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mefisTo Opublikowano 13 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2019 Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shary Opublikowano 13 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2019 Na tak!! Ps. nie wypowiadaj się pod swoim podaniem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nitrek Opublikowano 13 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2019 Jak najbardziej Na Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikt Opublikowano 13 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2019 TAK. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kostek* Opublikowano 13 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2019 na TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scot Opublikowano 13 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2019 Tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rajek1908 Opublikowano 13 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2019 5 godzin temu, WolfTeam napisał: Na Nie -nieogarnięty -sm -Aktywość Piszesz - aktywność a sam nie masz 24 godzin spędzonych na serwie a on będzie bardziej ogarnięty od ciebie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zerdix Opublikowano 13 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2019 Na Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dank Opublikowano 13 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2019 Napisz do dowolnego Major Admina* lub Opiekuna Serwera* na Pw, podając odpowiednie informacje(link do podania, link do profilu Steam). Dodaj swój SID do profilu na forum i zaproś naszego bota do znajomych na Steam: steamcommunity.com/id/arenaskilla_bot *Jeżeli na serwerze nie ma Major Admina, ani Opiekuna Serwera, to zwróć się do xBonio lub illusion666. Aplikant został przyjęty na stanowisko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi