realfejmior Opublikowano 19 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2024 Link do profilu steam: fejmior Link do profilu steam / nick admina: @ bulimek Rodzaj kary: ban Długość kary: 1 dzien Mapa, data oraz godzina nadania kary:jb mountaincraft cos takiego 13:10 19.06 Serwer: Jailbreak Powód: podszywanie sie pod gracza Link do kary (opcjonalnie): https://panel.dominoslab.com/bans Dlaczego uważasz, że kara powinna zostać zdjęta? Poniewaz sytuacja byla taka ze chcialem uniknac gaga jakiego mialem dostac zmienilem nick na naviqa bo chcialem sobie grac bez gaga na serwerze bo niektorzy admini obrazaja sie o to ze sie wyzywamy po przyjacielsku a jak ja im cos pisze to maja wyje+ane przepraszam za moje zachowanie naviqa ktory prawie dostal kare za podszywanie sie gdy ja sie podszywalem bardzo przepraszam obiecuje ze juz taka sytuacja sie wiecej nie powtorzy, naviq napisal mi rowniez ze ma wywalone ze podszylem sie pod niego wiem ze to pewnie nic nie da ale jezeli ktos by chcial to macie ss nizej chce se pograc na serwerze bo jest duzo graczy 3 SPAM, odwoływałeś się już od tej kary i Twoje odwołanie zostało słusznie odrzucone. Warn za duplikowanie tematów Przez Tomgra, 19 Czerwca 2024 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulimek Opublikowano 19 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2024 Przedłużam bana o kolejny dzień. @ Tomgra odrzucić. 1 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Forum Tomgra Opublikowano 19 Czerwca 2024 Administrator Forum Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2024 Odwołanie od bana zostało odrzucone. Jeśli się z tym nie zgadzasz zgłoś ten post. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi