kHhrystaL Opublikowano 13 Czerwca Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca Hejka Cześć Siemanko ! Mam na imię Jarek mam 25 lat. Pochodzę z woj. Lubeslkiego. Po dłuższej przerwie, Wracam na Arene Skilla. A mianowice JB. Grałem tutaj zza czasów CS:GO. Parę lat pod nickiem -rozaa -godBbergisH Część z was może, Mnie kojarzyć. Mam nadzieję, Że gra na JB. Będzie przemijać fajnie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ponczek Opublikowano 13 Czerwca Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca yo welcome back G 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
realfejmior Opublikowano 13 Czerwca Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca (edytowane) i tak cie szanowac nie bede xd ale czesc i tak Edytowane 13 Czerwca przez feeejmiorr 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
king Opublikowano 13 Czerwca Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca yo 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulimek Opublikowano 13 Czerwca Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca Siema 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karczmi Opublikowano 13 Czerwca Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca Witamy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B0SSM4N Opublikowano 13 Czerwca Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca cześć cześć 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Terminator Opublikowano 13 Czerwca Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca Elo 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crayzies Opublikowano 14 Czerwca Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca siema 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
inatimer Opublikowano 14 Czerwca Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca dzien dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi