_antek Opublikowano 12 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2024 Nick: king Imię: Antoni Wiek: 19 Dlaczego ja mam otrzymać rangę Moderatora?: Jestem na forum już od 4lat i myślę, ze większość osób mnie zna lub kojarzy, moje poprzednie decyzje lub zachowania były kontrowersyjne. Chciałbym pokazać się z lepszej strony i chciałbym spróbować swoich sil w innej randze niż admin czy ubtk. Doświadczenie w moderowaniu: Nie mam doświadczenia, natomiast szybko się uczę i myślę, że dałbym radę to ogarnąć. Ile czasu poświęcam forum dziennie: W zależności od dnia ok 1h dziennie. Coś o sobie: Chodzę do 4kl technikum informatycznego, interesuje się piłką nożną oraz grami komputerowymi. Jestem kibicem Liverpoolu. Obecnie mieszkam w małym mieście pod Wrocławiem. W ostatnim czasie zmieniłem swoje podejście na bardziej normalne niż upokida z jb. Co zrobiłeś dla ArenySkilla: Pełniłem kilkukrotnie role administratora na serwerach csgo, oraz byłem 2lata w act. Kontakt: Steam ; Discord kingu_7 ; Forumpv 1 §2. Nie można używać w swoich wypowiedziach koloru czerwonego oraz zielonego. Wyjątkiem od tego są Użytkownicy posiadający odpowiednie rangi (Kolejno Właściciel Sieci/Moderator oraz Opiekun Serwera). Zmieniam kolor Przez xdar1uNqq, 13 Czerwca 2024 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
naiz Opublikowano 12 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2024 jako act/ubt dużo się nie narobiłeś, dostałeś wręcz degradacje za olewanie admin to samo, przez 2-3 tygodnie wyrabiane godzinki i na tym koniec, co było nagminne nie 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nitrek Opublikowano 12 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2024 nie wychodzisz z domu, nadasz sie ta 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Forum Tomgra Opublikowano 13 Czerwca 2024 Administrator Forum Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2024 Póki co jeden mod (+ ja) wystarczy. W podaniu wykazałeś się również nieznajomością regulaminu forum (kolor zielony). Podanie odrzucone Aplikacja została odrzucona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi